Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nieźle, nieźle ;) chociaż widać, że robione z jakiegoś automatu (tj. Voxel czy tam mcedit)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Gość treekt_ovie
Opublikowano

Ej Michał jak przechodziłem i walczyłem z hydrą to armata zamiast hydrę wysadzić to wysadziła statek?

Opublikowano

Ej Michał jak przechodziłem i walczyłem z hydrą to armata zamiast hydrę wysadzić to wysadziła statek?

No to dobrze,  z góry powinny lecieć fajerwerki i powinno Cię wywalić za burtę i teraz musisz płynąć do wnętrza hydry (było na czacie).

Gość treekt_ovie
Opublikowano

No to dobrze,  z góry powinny lecieć fajerwerki i powinno Cię wywalić za burtę i teraz musisz płynąć do wnętrza hydry (było na czacie).

OK dzięki nie zauważyłem 

Uczeń
Opublikowano

Ss'y nie zachęcają, a prezentacja wręcz odstrasza. Powiem Ci tak: wpisanie kilku komend nie czyni mapy fantastyczną, ciekawą, czy wartą zagrania. Jak patrzę na twoje ss'y to nawet nie chce mi się tego ściągać. + mogę się założyć że twoja kwadratowa rączka prawie wcale nie tknęła twojej mapy, raczej wysłużyłeś się drewnianą siekierką, i komendą ./br sphere. Jak już mówiłem: NIE POBIERAM! 

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Ss'y nie zachęcają, a prezentacja wręcz odstrasza. Powiem Ci tak: wpisanie kilku komend nie czyni mapy fantastyczną, ciekawą, czy wartą zagrania. Jak patrzę na twoje ss'y to nawet nie chce mi się tego ściągać. + mogę się założyć że twoja kwadratowa rączka prawie wcale nie tknęła twojej mapy, raczej wysłużyłeś się drewnianą siekierką, i komendą ./br sphere. Jak już mówiłem: NIE POBIERAM! 

HAHAHAHHAH! Ale mnie teraz rozwaliłeś, całą mapę budowałem 2 miesiące... Skoro wszystko jest zrobione na odwal? To może zrobisz swoją i wybudujesz wszystko, nawet z komendami, pozatym zaprogramujesz moby, zrobisz efekty, nauczysz się języku datatag?? Chętnie zagram :D

Typowy polaczek... portrafi krytykować, a lepszego sam nie zrobi i nie ma pojęcia ile to pracy...

Opublikowano

Mapa jak najbardziej udana. Strasznie się ubawiłem jak i ucieszyłem grając na niej ;) Ma dobry system CmdBlocków, bossy, mechanizmy i ogółem mapa jest bardzo dobrze dopracowana i zbudowana. Mógłbyś jakoś naprawić sprawę z np. wrzucaniem serca od sharka, ponieważ jak on znajduje się w lavie to nie mamy szans na przejście dalej i trzeba gm 1 użyć :P Moja ocena tej mapy to 8/10

Życzę powodzenia z dalszymi mapami :)

Opublikowano

Mapa jak najbardziej udana. Strasznie się ubawiłem jak i ucieszyłem grając na niej ;) Ma dobry system CmdBlocków, bossy, mechanizmy i ogółem mapa jest bardzo dobrze dopracowana i zbudowana. Mógłbyś jakoś naprawić sprawę z np. wrzucaniem serca od sharka, ponieważ jak on znajduje się w lavie to nie mamy szans na przejście dalej i trzeba gm 1 użyć :P Moja ocena tej mapy to 8/10

Życzę powodzenia z dalszymi mapami :)

Dziękuje bardzo, co do tych serc to tak wiem, że muszę znaleźć inny sposób na nich, ale mam zamiar w 1.8 zrobić coś takiego, że po zabiciu bossa, mechanizmy same się aktywują, oby mi to wyszło :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...