Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z "aktualizacją" która się nie aktualizuje podczas aktualizacji :C

Maximus1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! w temacie jest że mam problem z aktualizacją ale nie koniecznie tak jest bo w sumie nic się nie aktualizuje :F 

Ściągnąłem kiedyś BFa P4F i potem wrzuciłem go na pedriva, dziś zebrała mnie ochota aby zagrać to wszedłem na stronę zalogowałem się i kliknąłem play zobaczyłem gdzie mi się chce zapisać BF domyślnie ( C:\Program Files (x86)\EA Games\Battlefield Play4Free ) to anulowałem pobieranie i tam też wrzuciłem grę. Byłem świadomy że będą aktualizacje i tak też mi wyskoczył owy błąd: Program aktualizujący jest już uruchomiony, z tym że nic się nie aktualizuje, dodam może tylko że uruchamiam go przez chrome bo na operze mi nie chce dodatku zainstalować.

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

@UP 

Dziękuje, temat do zamknięcia 

@@ EDIT

Jednak nie do zamknięcia problem cały czas jest 

Opublikowano

Pobierz od nowa jak chcesz grac i tyle.

A to ze po zrzuceniu z pena chciales grac ,to gowno prawda...Zawsze trzeba sciagac od nowa na dany komputer :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Taka gówno prawda że nie pierwszy raz zrzucałem, grałem i działało. Oczywiście ściągnę od nowa bo innego wyjścia nie ma 

Do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...