Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ice Bucket Challenge - wasze opinie

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaczy zle to powiedzialem chodzi mi o Polske bo zaden gimbus nie wplaci kasy szczegolnie na fundacje bo mu na szlugi nie starcza bo w gimbie trzeba jakos w kiblu wygladac no nie? 

Widzialem jak pare znajomych robilo i niektorzy zachowuja sie gorzej jak dziewczyny piszcza i uciekaja ;o

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Fajna zabawa, która się już powoli kończy bo już zimno na dworze. A pomóc zawsze można.

Opublikowano

Jest fundacja, to kto chce niech wpłaca, tyle ile może, ale po co wylewać na siebie kubeł zimnej wody? Bardziej działa, to na zasadzie: "Każdy to zrobił, to dlaczego ja mam nie spróbować?" 

Opublikowano

dla mnie wszystkie takie wyzwania są głupotą , ale niektórzy przy tym wyzwaniu , dają adnotację że jeżeli się nie spełni warunku wykonania zadania , trzeba przelać pieniądze na jakąś fundacje charytatywną i za to propsy :)

Opublikowano

dla mnie ma tylko sens jeśli ktoś przeleje hajs.

takie oblewanie się wodą po nic i nazywanie tego icebuckedchallengem to gimba, bo ludzie nie znają zasad tylko chco zrobić coś modnego i "śmiesznego"

Opublikowano

dla mnie ma tylko sens jeśli ktoś przeleje hajs.

takie oblewanie się wodą po nic i nazywanie tego icebuckedchallengem to gimba, bo ludzie nie znają zasad tylko chco zrobić coś modnego i "śmiesznego"

może nie nazywaj tego gimbą jeśli wykonują to osoby, które mogłyby kupić Twoją całą rodziną wraz z całym majątkiem ;_;

@top

niech się oblewają, nie obchodzi mnie to, bardziej ceni się gest przelania tych pieniążków (:

Opublikowano

Świat się robi coraz bardziej po****ny. Najpierw widzę sportowców, celebrytów co się bawią w ten ajs baket czelendż i przelewają gruby hajs ( i tak dla większości to grosze, a robią to tylko dla popularności, ale dobrze że chociaż dają coś od siebie ), a chwilę potem widzę pełno spedalonych gimbów którzy nie wiadomo skąd się wzieli i oblewają się wodą bo to jest modne. Nie wspomne o tym że nie dają hajsu. Zapewne nawet nie wiedzą że w tym chodzi o pomoc innym ale nic z debilami nie zrobisz. Nie długo dojdzie do tego że ktoś kto nie ma tysiąca lajków pod zdjęciem będzie gównem i niech lepiej się na mieście nie pokazuje bo go gimba zbeszta za brak lajkoof.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to nie bawię się, a nawet nie jaram. Za stary na to jestem to raz, a dwa niby szczytny cel, ale kto wpłaci? Kilka osób, a nawet mniej niż 50% ludzi z PL.

Opublikowano

Idiotyzm.

Jeśli ktoś chcę przelać pieniądze na fundacje od serca to je przeleje bez wymuszania "nominacją". Założyciele fundacji już zacierają ręce na pieniądze idiotów.

Świat schodzi na psy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...