Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop ze stone czy normalny.

Zah

Jaki drop?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki drop?

• Drop ze stone
      4
    • Normalny drop
      8
    • Obojętnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Witam, ostatnio zastanawiałem się nad tym jaki drop jest dla użytkowników przystępniejszy. Chodzenie i kopanie jak w normalnym minecrafcie czy też tak zwane stoniarki?

Nie bierzcie pod uwagę "xrej'ow" czy też innych narzędzi do niszczenia gry.

Zostaw głos w ankiecie. 

Opublikowano

Pewnie, że normalny drop. Co to jest za zabawa chodzić i kopać kamień. Kiedy szuka się diamentów, złota, żelaza itd. zawsze jest ten lekki niepokój gdzie one mogą być i to jest w tym najlepsze! :)

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Podzielam zdanie poprzedników, wolę drop z rud. Nie widzę nic ciekawego w kopaniu kamienia. Taki drop przypomina mi starsze wersje Minecrafta ;)

Opublikowano

Zależy. Jak było z skkf'em jak dodali ostatnio drop normalny to chyba każdy wie. Się skończyło na tym, że i tak był ze stone. Ludzie nauczyli się kopać stone, więc raczej rudy im się nie będą podobać :p

tenor.gif

Opublikowano

Mi się wydaję że drop ze stone jest zbyt łatwy. Jasne że można ustawić jak często ma item wypadać, ale to nie to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...