Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Postac która ogarnie gre z noob teamem

Tereh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, każdą postacią ogarniesz jeżeli potrafisz grać.

No ale są lepsze i gorsze do tego typu zadań.

Ja pref: Mag- Ao Kuang/Anubis da rade

Bruiser:Tyr/Herc

ADC:Apollo/Artemis

Ass:Thanatos

Tylko że Tyrem albo Herkiem musisz nabrać wprawy, adc wiadomo aim musi być, a thana jest pro w early i mid game za to w late już nie do konća po za ultem który miażdży nawet tanka.

Aha chciałem jeszcze dodać że trzeba ich odpowiednio ubrać a nawet i to nic ci nieda jezeli reszta temu tak feeduje że w 10 min gry mają przewagę 15 kilami.

A jeżeli w przeciwnym teamie jest dużo fizycznych postaci Vamana sobie całkiem nieźle radzi dzieki pasywowi.

sygnature.png

Opublikowano

Chaac

wysoka wytrzymałość

postać fizyczna dużo waląca ze skili

teleportacja (swoim młotem skill)

skill regenerujący 

nwm czy będziesz siekał nim po 700 ale ciężko ko pokonać gdy zbudujesz go pół na pół

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Hell i  Ulr maja tylko wiecej niz 4 skile [ zmiana postaci, czy tam stylu walki ] 

A jezeli szukasz postaci ktora ogarnie cała gre to jej nie znajdziesz zwłaszcza w mid - late game te stadium rozgrywki jest juz takie ze wystarczy jeden twoj blad lub niepopelnienie bledu wroga i nie masz szans nic zrobic [ a nawet nie bede wspominać ze wbijanie sie w 2+ bohaterow sam to jest idiotyzm nawet na najmocniej nafeedowanej postaci ]  zwlaszcza w late game, wiec takiej postaci mozesz szukac tylko do GÓRA 15 minuty potem bez teamu nie zrobisz nic, a taką postacią może być wszystko lecz najefektywniejszy był by jungler po nafeedowaniu, masz wtedy ulatwione zadanie do czasu aż przeciwny team nie wbije 20 lvli lub nie zrobi podstawowych itemkow. Co do samej postaci to jest obojetnie bo wszedzie liczy sie start jezeli masz dobry start typu zabiles, zdolales wygnac przeciwnika na lini do bazy lub cos w ten desen masz wielka przewage i jeżeli ja wykorzystasz bedziesz miec bardzo ulatwione zadanie az do mniej wiecej 15-17 minuty.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...