Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z płytą foxconn a74ml-k

Krzix

Pytanie

Opublikowano

Witam, z niewiadomych mi przyczyn zmniejszyło się napięcie na linii energetycznej a ja miałem włączony komputer, komputer nie chciał się zresetować ani nic to odłączyłem go z kontaktu a gdy było już normalne napięcie chciałem go włączyć a on nic. Oddałem go do naprawy informatyk powiedział że zepsuła się płyta główna to wziąłem od niego komputer a płytę główna oddałem koledze bo jego tata jest informatykiem i naprawił płytę (działała pod jego podzespołami)  kolega mi ją przyniósł podłączyłem ją pod stare działające podzespoły, a on zaczął piszczeć krótko dwa razy szukałem odpowiedzi ale nigdzie nie mogłem jej znaleźć wiem napewno że wszystko jest sprawne ale nie mam pewności co do procesora bo on jest kompatybilny tylko z tamtą płytą(socket AM2).

Proszę o pomoc

Pozdrawiam

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamięć ram działa bo gram na niej na obecnym komputerze.

Nie wiem jaki mam bios bo nic się nie pojawia jest czarny ekran a głośniczek systemowy pika  :angry:

Opublikowano

Skoro masz możliwość to sobie sprawdź wszystkie części bo pewnie któraś uszkodzona

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...