Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić dźwięk powiadomień/sms ? Chodzi mi o własny dźwiek. W Sony Xperia L.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zmienić na własny dźwięk, ale nie mogę znaleźć takiej opcji.

ddvv4VY.png

Opublikowano

Ustawienia >> Dźwięk.

Na podstawie Galaxy S3, ale powinieneś coś takiego mieć. Jak nie ma, to w aplikacji SMSów.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

No właśnie jest ten problem, że tak to nie działa. Gdy wchodzę w Dźwięk mogę wybrać dźwięki tylko oferowane przez SONY. Nie mogę znaleźć takiej opcji.

ddvv4VY.png

Opublikowano

No właśnie jest ten problem, że tak to nie działa. Gdy wchodzę w Dźwięk mogę wybrać dźwięki tylko oferowane przez SONY. Nie mogę znaleźć takiej opcji.

W takim razie zrobimy inaczej. Pobierz aplikację Ringtone Maker klikając tutaj. Wybierz przycisk "skanowanie" (prawy górny róg ekranu). Program przeszuka telefon, by znaleźć odpowiednie pliki muzyczne. Następnie znajdź swój plik i kliknij na zielony przycisk obok niego. Wybierz opcję "Edytuj". Zaznacz długość dzwonka i wybierz przycisk zapisz 711331409142275867857.png (na górze ekranu). Następnie typ ustaw jako "Powiadomienie" i nazwij go jak chcesz. Następnie wybierz "zamknij". Teraz wejdź do ustawienia >> dźwięk. Plik będzie znajdował się w menu wyboru dźwięku powiadomienia.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Utworz na sd lub pam. wew folder media w nim audio a w audio folder notifications dla powiadomien lub ringtones dla dzwonkow... Wrzuc tam dzwonki dla sms lub dla polaczen zrestartuj ustawienia i ustaw sobie

694101439111178842252.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...