Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatkowe Questy pacc

unagis12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie zakupilem sobie pierwszy raz pacca i mam pytanie czy mogl by ktos podac mala liste questow typu postman czy jakies dzieki ktorym bede mogl gdzies tam poexpi? Bo teraz mam troche czasu a podobno na niektore zadania trzeba troche go poswiecic... Nie wim czy to jest tak istotne ale mam 80 knight 86/86 ; )

Opublikowano

na farmine zrób, taski są do klepania od samego początku więc będą pkt u adamsa

exp na początku też jest tam dobry

Opublikowano

Dziek iza info : ).

Zeby nie robic nowego tematu niepotrzebnie, troche mi tibie chaczy.... Napewno nie jest to wina kompa bo format byl i BF3 smiga mi bez problemu. Poszperalem i niby chodzi o tez ze server na ktorym gram akurat jest z USA, przez co wlasnie mam takie scinki podobno. Wie ktos jak to jakos naprawic? I czy w ogole jaest mozliwosc taka bo chyba tu chdzi cos o ping czy jak to tu sie wabi mi sie wydaje.

Opublikowano

Może masz mało fpsów ustawionych? Albo anti anstaling coś takiego :P

------------

a do questów to postman, yalahar

Opublikowano

Forbidden Islands zrób dostaniesz addon + taska na piarty możesz ogarnąć a za tego taska dobre itemy i drogie :)
Barbarian Test Quest, The travelling Trader Quest, opłacalne są. Zacznij robić też ice islands quest :)

graphic.png

Opublikowano

Dziek iza info : ).

Zeby nie robic nowego tematu niepotrzebnie, troche mi tibie chaczy.... Napewno nie jest to wina kompa bo format byl i BF3 smiga mi bez problemu. Poszperalem i niby chodzi o tez ze server na ktorym gram akurat jest z USA, przez co wlasnie mam takie scinki podobno. Wie ktos jak to jakos naprawic? I czy w ogole jaest mozliwosc taka bo chyba tu chdzi cos o ping czy jak to tu sie wabi mi sie wydaje.

Chodzi Ci chyba o lagi :P.

Zmień serwer na europejski, tam nie będzie lagów.

Tutaj masz listę serwerów, patrz by był koniecznie europejski:

http://www.tibia.com/community/?subtopic=worlds

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...