Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany sponsor na serwer S6E3 TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam sponsora na serwer muonline , nie bedę się rozpisywać tylko powiem co ważniejsze :D Posiadam pliki serwerowe Titan Tech Season 6 episode 3 (Diamond Version) + Ex700 + New Jewels + New Wings 4 i 5 lvl nowe opcje w skrzydlach i inne ciekawe rzeczy potrzebuje jednak sponsora wiec powiem zwiężle musiał by wydawać około 150zł na miesiąc przez 3 Miesiące wiadomo każdy chciał by sie upewnic ze takie pliki posiadam wszystko moge pokazać strone i inne bajery pośiadam słabego VPSA do testów  :) pużniej serwer bedzie prawdopodobnie mógł sam swopodnie sie utrzymać z powodu  dość dużego zainteresowania serwerem chętnych zapraszam na gg:13304331 Lub PW

More Power MuOnline

Opublikowano

witam . oczywiście że bedzie miał wszystkie możliwości związane z serwerem i 100% z donate tylko serwer będzie musiał z własnej kieszeni opłacić . nic wiecej nie jestem wstanie zaoferować prócz plików i własnych umiejętności . więcej informacij podam na pw 
Pozdrawiam

More Power MuOnline

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

dodawszy teraz poprawiłem i dość mocno zabezpieczyłem pliki i client sa głównie chronione przez Anti Hack CrystalWall czekam , oferta dalej aktualna

More Power MuOnline

Opublikowano

Napisz mi parametry dedyka jakiego potrzebujesz na początek. Później kwestia dogadania się aby można było zwiększyć parametry serwera.

Opublikowano
taki by był najlepszy ale nie musi być poza systemem operacyjnym

• Intel Pentium G3220 2x3.0GHz

• Pamięć RAM 4 GB DDR3 1600 MHz

• Dysk twardy 1000 GB SATA3

• Bez limitu transferu

• System operacyjny : Windows
pozdrawiam

More Power MuOnline

• 2 miesiące temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...