Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co dodać do pluginu na gildie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie zastanawiałem się nad dodaniem trybów gildii do gildii nad którymi aktualnie pracuję. Ale nie wiem jakie dodać. Jak na razie wymyśliłem Gildie PREMIUM i NORMAL, ale jeszcze nie wiem. Co mogłyby one mieć./..

@Edit - Jeszcze myślałem nad tym, aby dodać tryb gildii ze zmiana miejsca Cuboid'a lub zmianą tagu i nazwy.

Pozdrawiam

TiREX

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

skarbiec, z itemkami podbijanie ze wither siedzi w srodku i ma 10000 hp i 5 zyc ;d mozna raz na tydzien podbijac a leczyc go mozna jak zaplacisz 10 kox jablek ;d max 5 zyc

Opublikowano

boze kolejne dziecko ktore dalo se nick tirex ...

ehh, jak nie wierzysz napisz do mnie na skype: tirex.n4g 

2 konta poszly w uj 

skarbiec, z itemkami podbijanie ze wither siedzi w srodku i ma 10000 hp i 5 zyc ;d mozna raz na tydzien podbijac a leczyc go mozna jak zaplacisz 10 kox jablek ;d max 5 zyc

Zrobić to, że każda gildia tak ma czy można wybrać co ma ? 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTiREX69
Nie wiem o co chodzi xD. jesli ktos zalozy to kazdy tak ma a premium zeby to mialo skarbiec a podbijanie normal

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi xD. jesli ktos zalozy to kazdy tak ma a premium zeby to mialo skarbiec a podbijanie normal

no np tak. Gracz ma permissje przy zakladaniu gildii czy coś to ma jakieś ułatwienia albo admin komenda daje graczowi ułatwienia. Czy coś :D 

Opublikowano

Wojny na arenie automatycznie ;p

/Atak Wypowiedz tag arena(1-3, np jak jest kilka)

Wtedy /atak potwierdz i kazdy z gildii /atak udzial i tylko Ci co chca, cos takiego, gracze dostaja swoje eq jak wyjda wraca stare.

Opublikowano

JA P******E KONIECZNIE MUSISZ GUILDTYPE.PREMIUM I GUILDTYPE.NORMAL Z MOJEGO PLUGINU ZRZYNAĆ?

K***A ALE GIMBUS..

WYMYSL COS WLASNEGO

BTW. ILE MASZ MULTI KONT?

Z twoich gildii nie ma co brać, bo to jest g****o... ehh, troche gimbu gimbu ty też jesteś, a uważasz siebie za dorosłego. może byś opanował te emocje i pomyślał jakbym mógł to sobie wymyśleć. PREMIUM z tego względu, iż to jest coś co ma więcej tak samo jest w mc. Np. Vip mógłby sobie zmieniać tag gildii czy coś :) A NORMAL, bo z angielskiego to normalny :)

@PS Teraz praktycznie 2 :)

Płacenie za gildie, przekazanie lidera.

Wojny na arenie automatycznie ;p

/Atak Wypowiedz tag arena(1-3, np jak jest kilka)

Wtedy /atak potwierdz i kazdy z gildii /atak udzial i tylko Ci co chca, cos takiego, gracze dostaja swoje eq jak wyjda wraca stare.

Nie pytam sie co moglbym do nich dodac tylko jakie mode gildii dodać ... :)

Opublikowano

Dobry pomysł z tym Witcherem ( nie atakuje typa z gildi ) i ma 5 żyć na 1 tydzień można sklepać 1 raz witchera i to mu zabierze 1 życie. I jeżeli podbije ktoś tą gildie to zrób regen cuboida.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Dobry pomysł z tym Witcherem ( nie atakuje typa z gildi ) i ma 5 żyć na 1 tydzień można sklepać 1 raz witchera i to mu zabierze 1 życie. I jeżeli podbije ktoś tą gildie to zrób regen cuboida.

W sumie postaram się dodać, ale jeszcze dodam do gildii mode w którym w configu będzie się wybierało co gildia za udogodnienia ma :D 

Opublikowano

Mozesz dodac swojego mysql zamiast skopiowanego z xcrafters.

Jak na razie nie ma MySQL jest sam zapis SQLite. Bardzo fajna biblioteka spodobała mi się. Wiele osób miało problem z podłączeniem do MySQL'a albo go nie miało :D

Ale MySQL będzie :3 

Kurde

Po co sie podszywasz?

A jeżeli to ty to napisz do mnie na skype, to uwierzę..

Takich to tylko banować !

jam jest 69

Opublikowano

Za pomoc przy nich mozesz wyslac co nie :D.

@topic mozesz dodac jeszcze cos typu naprawnianie cuboidow.

@Blakeyz a weź wypieralaj i sprzedawaj swoje ujowe pluginy i rob swoj ujowy serwer i baw sie swoimi ujowymi botami ktorymi nic nie zrobisz serwerowi.. 10 minut w eclipse i mam blokowanie wbijania nickow typu YoóPenis{randomchójder}

Opublikowano

Dodaj, wygasanie gildi. Podbój gildi przez witchera. Witcher ma 1000 hp. I dodaj enderchest gildi.

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny darmowy plugin tirexa :P

no nie wiem

1 cuboida można powiększyć tylko za punkty rankingu gildii.

2 rozpier### się gildii w drobny mak po podbiciu [3 x 64 tnt losowo na terenie]

3 coś jak 2 kiedy założymy gildie dostajemy 100 lvl  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...