Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami prywatnymi

bagowuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem. Przy włączaniu jakiegokolwiek serwera prywatnego metina np. EliteMT2 i PandoraMT2 wyświetla mi się czarny ekran i nie mogę nic zrobić. Proszę o szybką pomoc.

Pomogłem? Daj like :)

Opublikowano

2. Podczas gry, grafika w metinie momentalnie rozmazuje się i jest niewyraźna.

*W tym wypadku, ściągnij najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej, jeżeli problem nadal występuje pobierz program Everest i sprawdź temperaturę karty graficznej. Jeżeli będzie powyżej 70°C, otwórz komputer i przeczyść go z kurzu sprężonym powietrzem (nie polecam odkurzaczem, gdyż możesz uszkodzić komputer). Wyjmij kartę graficzną, wyczyść ją dokładnie z kurzu. Jeżeli karta graficzna jest obudowana (np. jak ta) to odkręć obudowę, wyczyść zawartość, wyczyść wentylatorek (jeżeli jest), dodatkowo możesz użyć pasty termoprzewodzącej na procesor karty graficznej (jeżeli masz i wiesz jak to zrobić).

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Moja karta ma równo 70°C, ale nie mam jak wyczyść jej gdyż jestem na laptopie.

Pomogłem? Daj like :)

Opublikowano

Próbowałeś uruchomić jako administrator, bądź przeprowadzić skanowanie antywirusem. Możliwe też, że antywirus wykrywa Ci plik metin2bin jako wirusa i automatyczne go usuwa po włączeniu (chociaż raczej powinno Ci metka wywalić, a nie czarny ekran) ale dla spokoju spróbuj go wyłączyć i spróbować ponownie.

PS: Sciągnij clienta ponownie, wyłącz antywirusa, a następnie wypakuj i odpal.

Opublikowano

a może w configach się pobaw? Rozdzielczość i te sprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...