Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dylemat (ankieta)

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer Cata :)

• Atlantiss
      6
    • Molten WoW - Frostwolf
      0
    • Molten WoW - Neltharion
      0
    • Molten WoW - Sargeras
      1
    • Molten WoW - Warsong
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atlantiss kij wie kiedy przejdzie na 4.3.4 patcha, bo administracja to po prostu kretyni i tyle w tym temacie.

Z kolei Molten to Bugland i P2W serwer...

Obczaj WoW Circle, ja właśnie kończę pobierać clienta to obczaję.

Opublikowano

Atlantiss kij wie kiedy przejdzie na 4.3.4 patcha, bo administracja to po prostu kretyni i tyle w tym temacie.

Z kolei Molten to Bugland i P2W serwer...

Obczaj WoW Circle, ja właśnie kończę pobierać clienta to obczaję.

A jak z bugami na Moltenie ? :)

Administracja coś naprawie, czy hajs do głowy uderzył ? 

Wybrałem sobie Molten WoW - Neltharion i się zastanawiam :D

simply.4557.gif

Opublikowano (edytowane)

chyba jestem zmuszony wrócić na globa ;D

Jak ja ostatnio tam grałem (molten sargeras) to zaczęli robić dragon soula i pierwsze 4 bossy działały dobrze. Na moltenie robią coś od czasu do czasu ale głównie to liczą na to żeby hajs się zgadzał, a nie żeby wszystko było pieknie oskryptowane. Sam wracam na globa, bo jak już tam zacząłem grać to już muszę dokończy.

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

Glob zrobił się za łatwy, te ostatnie raidy są już tak banalne że głowa boli, byle cyferki kręcić nic więcej nie ma..., najfajnieszy boss którego biłem to LK na WoTLK był najtrudniejszy według mnie. Z tego co słyszałem molten zawyża liczbe ludzi online na stronie i robi "sztuczny tłum" :D w rzeczywistości w grze już tak dużo ludzi nie ma.

Edytowane przez Gandeald
Opublikowano

Glob zrobił się za łatwy, te ostatnie raidy są już tak banalne że głowa boli, byle cyferki kręcić nic więcej nie ma..., najfajnieszy boss którego biłem to LK na WoTLK był najtrudniejszy według mnie. Z tego co słyszałem molten zawyża liczbe ludzi online na stronie i robi "sztuczny tłum" :D w rzeczywistości w grze już tak dużo ludzi nie ma.

Może i zrobił się za łatwy, ale to na lfr. Jak się gra z gildią na hc to przecież super łatwo nie jest. Zresztą nie wszyscy lubią super trudne raidy itp. Moim zdaniem warto grać na globie bo tam cały czas coś się zmienia a nie gra się w tą samą grę i robi w kółko np. głupiego LK.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Wiadomo poza LFR jest ciężko, ale tak czy siak bossy już nie są tak skomplikowane jak były kiedyś, sam bym sobie pograł ale za bardzo wciąga, a tu ostatni rok liceum trzeba się sprężyć :D

Opublikowano

Wiadomo poza LFR jest ciężko, ale tak czy siak bossy już nie są tak skomplikowane jak były kiedyś, sam bym sobie pograł ale za bardzo wciąga, a tu ostatni rok liceum trzeba się sprężyć :D

Może jest łatwie, ale przynajmniej wszystko działa ;) A nie to co na privach. 

simply.4557.gif

Opublikowano

Nom niestety privy odstają :), w sumie sunwell.pl jest najbardziej ok ale jednak najbardziej denerwujący bug to brak (niby są ale słabe) move map i częsty combat bug...

Opublikowano

Atlantiss przechodzi na 4.3.4 niedługo, tzn. na pewno przed końcem roku a może i jeszcze wcześniej:) Z tym że contemt będzie wydawany po kawałku tzn. przez pierwszy okres(chyba 2 miesiące? albo tygodnie, nie pamiętam już) będzie dostępny content z patcha 4.1, potem firelandsy i za jakiś czas dragon soul.

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o serwer o ratach najniższych (chodzi tutaj o moltena), czy jednak moze zostać przy atlantiss ? :D

Powiem Ci tak, 

Jeśli szukasz serwera na dłuższy czas, pewnego, zaufanego, na którym wszystko działa to bierz atlanriss.

Jeśli szukasz serwera na krótki czas, żeby wbić szybko 85lvl i zrobić np. dsa czy pobawić się w pvp, a później zmienić serwer to bierz molten(realm z największymi ratami bierz, chyba ze wszystko naprawili -,-).

Ja głosuję na atlantiss bo to polski serwer, a molten to maszynka do zarabiania pieniędzy i tam się grać na dłuższa metę nie da...

Edytowane przez Mr.Cukier