Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczny system banowania feederów

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczuwam darmowe bany :D

Niech się lepiej wezmą za tworzenie skinów, bo to im wychodzi najlepiej.

Jak napjerdolisz 0/10/0 to ten ban wcale ni będzie darmowy.

Opublikowano

Jak napjerdolisz 0/10/0 to ten ban wcale ni będzie darmowy.

Za 0/10 według Ciebie powinny być bany? Gratuluję braku mózgu i życzę powodzenia w wychodzeniu z brązu/silvera.

Opublikowano

Trzeba się na płacz szykować, bo ban za to, ze jungler nie gankowal jak grałes na kontre .

Według mnie fajny pomysł może wreszcie nie będzie tak często feederow widać .

Opublikowano

Za 0/10 według Ciebie powinny być bany? Gratuluję braku mózgu i życzę powodzenia w wychodzeniu z brązu/silvera.

No a nie? Ja nawet 30 poziomu nie mam i idioci piszą: <linia> or feed. Więc jak najbardziej zasłużone bany.

Opublikowano

No a nie? Ja nawet 30 poziomu nie mam i idioci piszą: <linia> or feed. Więc jak najbardziej zasłużone bany.

xD śmiechłem

Ale zmartwię Cię bo 0/10 to nie jest intentional feeding. Bany będą za jakieś 0/20 i przy tym brak asyst, innej opcji nie ma.

Opublikowano

Ja od następnego tygodnia zawsze z rana bd grał bo cebularze bd w gimbusiarniach ^^ więc mi to wisi czy to dodadzą czy nie :P

Opublikowano

xD śmiechłem

Ale zmartwię Cię bo 0/10 to nie jest intentional feeding. Bany będą za jakieś 0/20 i przy tym brak asyst, innej opcji nie ma.

Ja z Ciebie śmiechłem... Logicznym jest założenie, że będą sprawdzać dodatkowe statystyki jak np. zadane obrażenia przed napisaniem każdego postu. Ale widać, że dla osób takich, jak Ty trzeba wszystko pisać od razu?  :huh: I nie zgodzę się z tym, że dopiero przy wysokich liczbach w zgonach. Bana powinienem wyłapać za to np., że przez jakiś czas, czyli całą rozgrywkę, nie zrobiłem kompletnie nic(np. zabicie miniona) i pozwoliłem się zabijać. - Przykładowe 0/2/0. Ot co. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że to będzie dobrze działało.

Mam nadzieję, że nie będzie sytuacji, że ktoś ma słabe staty bo miał gorszą grę, albo słabe staty bo podkładał się jako support, żeby adc mógł zwiać, a bana dostanie.

y6eft.gif

Opublikowano

Ciekawe czy będzie obowiązywać na normalach (wg. mnie nie powinno gdyż tam z reguły próbuje się postacie na niestandardowych pozycjach, stosuje inne buildy etc. i nie zawsze wychodzi)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

co ma oceniać jak nie statystyki, przecież nie obrażenia - bo co wtedy supp pocznie? 

nawet jak na normalu testujesz czy coś, to zrobić 0/15/0 (dla przykładu) jest niemożliwe jeśli nie trolujesz

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Hahahah no to scarra dostanie bana pozdro. On potrafi zrobić 0/12/2 na topie bo ma gorszy dzień a raz zaorać więc beka w chuuj.

Też mi się zdarzy nafeedować głównie ze względu na spadki fpsów lub ping, który podskoczyć potrafi do 1500 na sekunde. Raz zrobisz 0/15 raz 15/0 i nie ma przebacz. Nie ma osoby z 100% win ratio każdym champem czy idealnego KDA.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Hahahah no to scarra dostanie bana pozdro. On potrafi zrobić 0/12/2 na topie bo ma gorszy dzień a raz zaorać więc beka w chuuj.

Też mi się zdarzy nafeedować głównie ze względu na spadki fpsów lub ping, który podskoczyć potrafi do 1500 na sekunde. Raz zrobisz 0/15 raz 15/0 i nie ma przebacz. Nie ma osoby z 100% win ratio każdym champem czy idealnego KDA.

to nie graj k***a rankedów

Opublikowano

to nie graj k***a rankedów

Ssij mi jaja będę grał i c**j. Na normalach w Turcji feedują 4 razy mocniej. Gram na Turcji to turasom różnicy to nie robi czy mam lagi czy nie bo oni nie zasługują nigdy na wygraną. Podczas miesiąca spotkałem jednego miłego turasa, który znał nawet angielski nie to co inne kebaby bez edukacji.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł z banowaniem na gry rankingowe, moim zdaniem tak samo powinni być banowani słabi gracze, przegrywasz, dajmy na to 5 ranków z rzędu, i masz bana na iles czasu na granie kolejnych rankedów, propsy dla rito.

Opublikowano

Ssij mi jaja będę grał i c**j. Na normalach w Turcji feedują 4 razy mocniej. Gram na Turcji to turasom różnicy to nie robi czy mam lagi czy nie bo oni nie zasługują nigdy na wygraną. Podczas miesiąca spotkałem jednego miłego turasa, który znał nawet angielski nie to co inne kebaby bez edukacji.

To widać ,że zasługujesz na bana, jesteś po prostu toksycznym graczem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...