Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hłe, a może rito sam nie wie jaką postać chcę wykonać?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello Summoner,

I’m sorry, but I can’t provide any information beyond the announcement of any new or upcoming content. Anything we haven’t officially released is still subject to change, so we try not to discuss too many details.

How about you? Who do you think is on the picture? I still can't say anything though. :P

Let me know if you have any other questions or concerns!

Hello there.

Opublikowano

Polisz PLIZ 

TU JEST POLSKA!

"Witaj przywoływaczu,
Jest mi bardzo przykro, ale nie mogę podawać żadnych informacji których nie podano w ogłoszeniach o nowych lub nadchodzących zmianach. Wszystko co nie zostało jeszcze wydane oficjalnie nadal może ulec zmianie, więc próbujemy nie dyskutować o zbyt wielu detalach.
A co z tobą? Jak myślisz kto jest na obrazku? Nadal nie mogę nic powiedzieć.  :P
Daj mi znać jeśli masz jakieś inne pytania lub problemy!"

Proszę bardzo ...
W szkole nie uczysz się angielskiego?

@Topic:
Nie rozumiem - jak to ma znaczyć że "rito sam nie wie jaką postać chce wykonać"?
Napisali po prostu, że nie chcą podawać wielu informacji, i tyle ... Co w tym dziwnego?
Opublikowano

"Witaj przywoływaczu,
Jest mi bardzo przykro, ale nie mogę podawać żadnych informacji o nowych lub nadchodzących zmianach. Wszystko co nie zostało jeszcze wydane oficjalnie nadal może ulec zmianie, więc próbujemy nie dyskutować o zbyt wielu detalach.
A co z tobą? Jak myślisz kto jest na obrazku? Nadal nie mogę nic powiedzieć.  :P
Daj mi znać jeśli masz jakieś inne pytania lub problemy!"

Proszę bardzo ...
W szkole nie uczysz się angielskiego?

@Topic:
Nie rozumiem - jak to ma znaczyć że "rito sam nie wie jaką postać chce wykonać"?
Napisali po prostu, że nie chcą podawać wielu informacji, i tyle ... Co w tym dziwnego?

Wszystko co nie zostało jeszcze wydane oficjalnie nadal może ulec zmianie

Hello there.

Opublikowano

@.Bumek662.

Tak, ale raczej nie chodzi im o wielkie zmiany tylko małe jak np. nazwy skilli itp.

Poza tym, może się też okazać że mieli w planach coś czego zaprogramowanie zajmie zbyt dużo czasu, więc tę rzecz zmienią na jakąś inną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...