Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy patch nowe bugi

GoldenJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam problem z nowym patchem wie ktoś może jak go naprawić ?

post-1115852-0-66548000-1409126919_thumb.png

dodam iż gdy kliknę kontynuuj patcher stoi w miejscu, naprawa klienta nic nie dała.

Opublikowano

ja wgl lola nie mogę włączyć bo wyskakuje coś takiego : "LoLLauncher.exe - nie znaleziono punku wejścia: Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll.

Opublikowano

ja dodam, że ta pseudo optymalizacja dzięki której miałem mieć 5-10% więcej fpsów tylko powoduje skoki fpsów nagle z dypu mając 60 dostaje 20

Opublikowano

Zamiast pierdzielić ile wy macie FPS to może pomoglibyście autorowi tematu? Mam taki sam problem.

@gówno mnie obchodzi reinstall, nie będę pobierał od nowa 8 GB bo Riot nie potrafi normalnie wprowadzić czegoś do gry...

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem 2 razy.

Zmieniłem region na North America, gdy client się spatchował ustawiłem z powrotem na EUW i wszystko ładnie działało bez konieczności reinstalowania.

Opublikowano

ja wgl lola nie mogę włączyć bo wyskakuje coś takiego : "LoLLauncher.exe - nie znaleziono punku wejścia: Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll.

Mi pomogło uruchomienie ze zgodnością + administrator 

minionek_5956.png

Opublikowano

A ja z kolei mam inny problem. Reinstal XP, reinstal lola nic nie pomaga. Zainstalowałem sp3, NetFreamwork 3.5 i nic. Czy ktoś z was wie jak wyeliminować ten błąd?. Wcześniej przed aktualizacją klienta błędu tego nie było.

21dey4n.jpg

Opublikowano

Pisałem, reinstal niczego nie zmienił ile razy to trzeba powtarzac. Reinsalowałem 3x system, za każdym razem instalowałem Net Freamwork 3.5 z innej strony (w tym z oficjalnej). Ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły na rozwiązanie tego problemu?.

Opublikowano

1. Wyłącz zapore

2. Odpal jako admin

3. Zobacz czy masz DX, sterowniki, Net Freamwork

4. Instalacja LoLa na inny dysk

5. Uruchom grę tak jakbyś miał WIN 7 albo XP

Jak to nie pomoże to nie znam innych sposobów.

916741414680034286162.png

Opublikowano

wiadomo może czy jak wyjdzie nowa aktualizacja to normalnie uzytkownicy xp będą mogli grac w lola czy nic to nie zmieni i nadal beda wyskakiwac róznego rodzaju błędy np . "nie znalezione wejscia punktu procedury... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...