Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpalanie lola XP

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo gdy odpala lola wyskakuje mi błąd : "LoLLauncher.exe - nie znaleziono punku wejścia: Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll.

Opublikowano

Mam ten sam problem ;// wczoraj normalnie grałem dzis rano to samo mi wyskoczyło ;/ a gdy chce pobrał sp3 to pisze błąd wewnetrzny . PROSZE O ODPOWIEDZ

@Edit   Kiedyś też to miałem i na drugi dzień było dobrze :)

Opublikowano

Mam ten sam problem ;// wczoraj normalnie grałem dzis rano to samo mi wyskoczyło ;/ a gdy chce pobrał sp3 to pisze błąd wewnetrzny . PROSZE O ODPOWIEDZ

Przy pobieraniu taki blad?

Tu masz dzialajacy link:

http://download.centrumxp.pl/2030,2,uaktualnienia,Windows-XP-Service-Pack-3-PL.aspx '> http://download.centrumxp.pl/2030,2,uaktualnienia,Windows-XP-Service-Pack-3-PL.aspx

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Pisze Czekaj aż instalator sprawdzi bieżącą konfigurację, zarchiwizuje bieżące pliki i zaktualizuje pliki.  ... ładuje się i w pewnym momencie pisze ,,błąd wewnetrzny,, naciskam ok i pisze pobieranie nei zostało ukończone ,, ;/

Opublikowano

Mi wyskakuje taki błąd, reinstal systemu, lola, NetFreamworka i SP3 nic nie pomógł.

21dey4n.jpg

Ktoś ma jakieś pomysły, jak to naprawi?. Przed dodaniem nowego patchu wszystko śmigało elegancko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...