Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promo, sezon?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, jest coś nie tak w toku mojego myślenia czy nie?

Wbić promo do challengera

Zagrać je 2 dni przed końcem sezonu

Wbić challengera i mieć 100% że nie wypadnę z niego do końca sezonu

Załóżmy że to promo wygram na 100%

Po jakim czasie w D1 spadają lp? (wiem że -50 ale po jakim czasie?)

Jak spadną mi te 50 lp to tracę promo? Jak to wygląda?

Ma ktoś takie doświadczenia?

Opublikowano

Można tak zrobić ale nie masz gwarancji że uda ci się wygrać tą serię, dodatkowo jeżeli nie rozegrasz jej przez 7 bądź 10 dni (dokładnie nie pamiętam) to lądujesz w D1 90 LP.

W d1 traci się LP po takim samym czasie jak w każdej innej lidze czyli 28 dni.

Opublikowano

Nagrodę dostajesz za najwyższą dywizję jaką osiągnąłeś w danym sezonie. Więc nie musisz tak kombinować :D

No nie do końca.. bo jeżeli wbije challengera powiedzmy na 3v3 to challengerową ramkę podczas ładowania gry będzie miał tylko na customach i grach 3v3.

Opublikowano

No nie do końca.. bo jeżeli wbije challengera powiedzmy na 3v3 to challengerową ramkę podczas ładowania gry będzie miał tylko na customach i grach 3v3.

Co nie zmienia faktu, że nagrodę się dostaje za najwyższą dywizję w tym sezonie, zresztą pytanie było o soloQ. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że nagrodę się dostaje za najwyższą dywizję w tym sezonie, zresztą pytanie było o soloQ. 

O czym Ty mówisz do mnie? Rozumiem że platyna zamierza w 2 miesiące wbić serię do challengera? Sam napisałeś "nie musisz tak kombinować" a skoro twórca tematu jest graczem z platinum tiera to oczywistym dla mnie jest że masz na myśli wbijanie challengera w drużynie, dlatego wyjaśniłem jak działa i działał będzie system nagród PANIE REDAKTORZE xD.

@Naven123 Czy ja coś piszę o jego poście? To Ty napisałeś żeby "nie kombinował bo nagroda jest za najwyższą dywizję" czyli mówisz tak jakby miał wbijać challengera w teamie. Przeczytaj mój post raz jeszcze, jak za pierwszym razem nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz a także piszesz. Chyba ktoś z zaćmieniem mózgu dał Ci rolę redaktora. 

Opublikowano

O czym Ty mówisz do mnie? Rozumiem że platyna zamierza w 2 miesiące wbić serię do challengera? Sam napisałeś "nie musisz tak kombinować" a skoro twórca tematu jest graczem z platinum tiera to oczywistym dla mnie jest że masz na myśli wbijanie challengera w drużynie, dlatego wyjaśniłem jak działa i działał będzie system nagród PANIE REDAKTORZE xD.

Autor nigdzie nie napisał, że ma zamiar wbić to na teamówkach, a z jego postów wynika, że chodzi o soloQ (l.poj i 1os.). Zresztą 2 miesiące to kawał czasu, jeżeli chcesz dalej dyskutować to zapraszam na pw. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak wbijesz challengera i spadniesz to ramka tylko w profilu, jak wbijesz i nie spadniesz to podczas ladowania w solo kolejce bedzie.

Btw co za problem wbic w 2 miesiace z playtny do promo challengera?

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...