Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PangeaYT2 - Teleport hack

BrajanPL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam teleport hack'a (O ILE TAKOWY ISTNIEJE W OGÓLE) dzięki któremu mógłbym teleportować się do danego miejsca na mapie, oraz do wpisanych dokładnie przeze mnie kordów. 

Opublikowano

Z tego, co mi się wydaje, to takiego hacka nie ma.

edit

na kamermodzie klikasz shift na minimapie gdy masz już wybrane miejsce kursorem i się tam tepasz  :)

Możliwe, nie gram na karmodzie ^^

Opublikowano

Z tego, co mi się wydaje, to takiego hacka nie ma.

A szkoda, pamiętam jak za starych czasów był multihack. Klikało się w miejsce na mapie i tam się pojawiałeś, eh. :c

Opublikowano

A szkoda, pamiętam jak za starych czasów był multihack. Klikało się w miejsce na mapie i tam się pojawiałeś, eh. :c

na kamermodzie klikasz shift na minimapie gdy masz już wybrane miejsce kursorem i się tam tepasz :)

Opublikowano

na kamermodzie klikasz shift na minimapie gdy masz już wybrane miejsce kursorem i się tam tepasz :)

Ah... tyle, że ja nie potrafie dodać serwera do moda. A zanim mi to ktoś zrobi (w przeznaczonym do tego temacie) to minie troche.. albo nikt w ogóle nie zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...