Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który telefon wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Mam do wyboru 2 telefony:

Prestigio PSP 5457 Duo oraz Huawei Ascend Y530

Który wybrać?

Jeśli chodzi o wygląd bardziej podchodzi mi Prestigio.

Opublikowano

Telefony praktycznie identyczne, na korzyść Huawei minimalnie lepsza bateria (1750 mAh vs 1500). Generalnie to poczytaj opinie o tych telefonach, raczej nie będziesz z nich zadowolony, bo 512 mb ramu i słaba specyfikacja nie pozwala raczej na tym pograć czy w miarę szybko coś włączyć. Chyba że to telefon do dzwonienia, to się nada ;)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Raczej nie jestem fanem gier na telefon. U mnie podstawowe funkcje to dzwonienie, pisanie sms, przeglądanie internetu oraz oglądanie yt. Zbyt wiele nie wymagam. Jeżeli żaden z tych to może coś innego mi zaproponujecie? Abonament  plusie za 49.99 a telefon jak najtańszy czyli w granicach do 50 zł. 

PS. Nie chce Sony Xperia E1 ze względu na to, że nie dawno kupiłem go siostrze na 18 urodziny (telefon fajny ale nie chce takiego samego)

Opublikowano

W abonamencie za 49.99 w którym masz, przy założeniu że przedłużasz umowę,
440 minut wymienne na 440 sms / 2,2GB  na 25 miesięcy.
Za 99zł Nokia Lumia 630. Rozważ, bo wszystko z WIndows Phone działa płynnie i za te pieniądze to najlepsza opcja. Praktycznie wszystko to co na Androidzie masz na WP, a poza tym moim zdaniem Lumia 630 jest cholernie ładna, w dodatku dostajesz od Plusa 2 tylne klapki, zieloną - bo kolor firmy i jedną do wyboru.
Chyba, że uparłeś się na low endowego androida (moim zdaniem samobójstwo) to Galaxy Trend Plus za 49 zł będzie pasował.
No chyba, że uparłeś się na andka ale wolisz coś z wyższej półki to za 249zł masz Sony Xperia M2 LTE który jest lepszy od wymienionych wcześniej androidów o wiele, wiele, wieeeeeele.
P.S Ogólnie nie wiem jaki masz teraz abonament ale w Plusie są jakieś słabe...

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Ten samsung dosyć ciekawy... Trochę się obawiam że jest taki jak inne samsungi. Aktualnie mam galaxy pocket oraz galaxy mini2. Nie przypadły mi do gustu więc nie wiem za bardzo... Sony byłby idealny gdyby nie cena. No ale może jakoś się uda wyciągnąć. A patrzyłeś te co są chwilowo nie dostępne? (plus jak dla mnie ma dobrą oferte ale mały wybór telefonów)

Opublikowano

Rozumiem że Lumia 630 i Xperia M2 Lte odpadają?

Hmmm, za 149zł masz Desire 310. 1gb RAM (te co wymieniłeś w 1 poście mają 512)
Quad core procesor 1,3 GHz - tamte mają 2 rdzenie 
W porównaniu do tamtych to będzie znacznie lepszy wybór.

Z chwilowo niedostępnych Alcatel OneTouch Pop C7 - te same parametry co Desire 310 ale 5" ekran. Więcej miejsca, gorsza jakość obrazu niby za 3zł ale niedostępny, więc nie wiem czy i kiedy będzie ;) 

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Bo w Play masz za 119 zł Motorole Moto G, abonament 49.99zł. 
Super płynny, ekran HD (żaden z poprzedników takiego nie miał), najszybszy procesor, aktualizacje od Google. Warto rozważyć. Ogólnie moim zdaniem lepiej przenieść abonament do innego operatora niż przedłużyć, bo warunki lepsze. Poza tym w Play w tym samym abonamencie masz tego Alcatela, którego nie ma aktualnie w Plusie. 

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...