Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Bol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie znam się zbyt na bot of legends ale jeśli pisze na lb Hold T to harras z Q i trzymam to T i nic ale spacja do kombo i trzymam spacje na alistarze bo tam jest tylko q i w o co chodzi prosze o pomoc 

Opublikowano

Napisałeś to tak chaotycznie że nie potrafię się domyśleć o co chodzi ... Piszesz coś o harrasie na lb potem jakieś combo i alistar q,w 

Opublikowano

Dobra może trochę estetyczniej . Nie znam się na Bot Of Legends. Nie potrafię go użyć. Np na LB pisze Hold T to harras with Q , trzymam to Q i nic Hold SPACE to combo combo też nie działa czy trzeba to jakoś ustawić czy co ? Na Alistarze też jest np Hold Space to combo na nim też nie działa. Myślę że teraz już lepiej .

Opublikowano

Hold T to harrass - CZYLI MASZ TRZYMAĆ T, I BĘDZIE HARRASOWAŁO JEDYNIE, JEŚLI Q JEST AVAILABLE

combo użyje tylko jeśli MASZ WSZYSTKIE SKILLE DOSTĘPNE

kminisz? 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

No to czemu gdy miałem W i Q na Alistarze a to jest potrzebne do combo tego komba nie robiło ? Na LB Q miałem a nie harrasowało soo ?

Opublikowano

poczekaj na nowy update, bo był patch w lolu ;) tam rito mają niby jakieś zabezpieczenia i tam się wiją żeby można było normalnie grać bez bana xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...