Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Patchem

MsRafalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam wersje gry Argh! (if you know what i mean). I gdy probuje zainstalowac patcha wyskakuje mi takowy blad:
"Steam version of the game is not supported by this update! Steam will automatically update the unless automatic updates are disable"

Prosze o pomoc

Opublikowano

A cóż to za wersja Argh? Że pirat? Sorry ale nie ogarniam jeśli to oznacza co innego to sorki! 

Ale jeśli masz pirata to możliwe że crack blokuje patchowanie! Komunikat który podałeś mówi że wersja gry nie jest możliwa do zaktualizowania! I że steam automatyczne aktualizuje chyba że wyłączyłeś takowe aktualizacje! Sorry mogłem się pomylić nie jestem jakimś tłumaczem 

Cześć...

Opublikowano

W takim razie tak jak już pisałem to jest problemem! Nie możesz po prostu zaktualizować pirata. Zależy też czy masz cracka czy nie ale to i tak nic nie zmieni bo jak masz tylko instalkę i serial z internetu to po zainstalowaniu patcha poprosi cię o sprawdzenie klucza do gry! Co za tym idzie wykryje że jest on trefny! Jeśli masz craka to pewnie on blokuje patchowanie! Ew. nie wiem skąd pobrałeś ETS 2 ale możesz poszukać czy nie ma downloadu nowej wersji! 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...