Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pd boost

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,z pd boostem o ile srednio wiecej jest pd ? I czy posiadajac 25lvl wbije 30 do konca tygodnia grajac duzo ?

O ile to ci nie powiem bo masz różnie za game 30 xp - 70 xp . Do końca tygodnia nie masz szans wbić .

Opublikowano

Z PD boostem się dostaje dwa razy tyle, ile byś dostał normalnie, bez PD. :) Powinieneś dać radę. =)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

myślę że dasz radę ;), a jeżeli nie wiesz przelicz sobie na kalkulatorze średnia pd/per mecz, i wszystko ci wyjdzie ;)

Opublikowano

Ja od 25 do 29.5 z boostem wbiłem w calutki 1 dzień. Od 7 rano do bodajże 23. (wiem wiem nolife, ale skoro boost na cały dzień to czemu miałby się marnować)

Jeśli masz czas, to powodzenia :)

Opublikowano

Ja od 25 do 29.5 z boostem wbiłem w calutki 1 dzień. Od 7 rano do bodajże 23. (wiem wiem nolife, ale skoro boost na cały dzień to czemu miałby się marnować)

Jeśli masz czas, to powodzenia :)

To jest nie możliwe w jeden dzień wbic 4,5 LvL takie bajeczki nawet nie przejdą .

Opublikowano

Nie możliwe? A jednak. 

Jeśli chcesz się przekonać, poproszę o konto (lv 25) z pd boostem :)

Mów co chcesz to jest nie do wykonania !!

Opublikowano

Jest do wykonania, gdyż masz dodatkowe PD nawet za lose. Czyli tak, jakbyś normalnie wygrał. A jak wygrasz, dostajesz po 200, 300 PD, więc się da. Nie gadaj głupot, bo tylko robisz spam.

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Kup boosta na liczbe dni, a nie na wygrane i graj. Dasz rade na luzie. Tylko NoLife Mod Turned On.

Nie wiesz to nie mów :/.. Nie wprowadzaj innych w błąd.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...