Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor na serwer (Hard)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam. Mam na imię Rafał. Od dłuższego czasu razem z kolegą pracowaliśmy nad serwerem Metin2, który został ukończony. Poszukuję zaufanego sponsora na Dedyka pod serwer Metin2. % z ewentualnego zarobku dla sponsora są jak najbardziej do wspólnego omówienia. Jak już wspomniałem w tytule będzie to serwer Hard (W zasadzie już jest). Będzie można wszystko zobaczyć na beta testach, które odbędą się 01.09.2014r. Może troszkę o serwerze. Razem ze znajomym doszliśmy do wniosku, że PL z 2004-2008r. był bardzo dobrym serwerem. Wiele graczy czeka na taki porządny Hard bez "dupereli" i niepotrzebnych dodatków, które psują całą przyjemność z Gry. Zrobiliśmy bardzo podobny serwer, lecz z wieloma dodatkami takimi jak: Autorskie dangeony (Będą dopiero dodawane stopniowo w pachach), Autorskie Questy, Szkatułki serwerowe itp. Forum jest już gotowe, jednak w przygotowaniach jest jeszcze strona pod serwer Metin2 (Powinna ukazać się tydzień - dwa przed oficjalnym startem).

Jesteś zainteresowany? Zapraszam do rozmowy i na beta testy. Kontakt: GG: 10822365 lub Forum.

Opublikowano

pl w 2004-2008 r. nie macie już jakich hardów wypuszczać? mało ich jest?

"Autorskie dangeony (Będą dopiero dodawane stopniowo w pachach), Autorskie Questy, Szkatułki serwerowe itp."

wohooooo! nie szalejcie tak! kiedy możemy spodziewać się szkatułek serwerowych oraz questów chciałbym je zobaczyć, nie wiem na jakiej zasadzie to polega,  powiecie coś więcej?

nie polecam, wydawanie $$$ w błoto.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

z serwerem hard 2k4/8 nie masz nawet co startować, wielu próbowało w tym ja i nic z tego nie wyszło, ludzie w tych czasach oczekują nowości, bajerów, czegoś co przyciągnie ich uwagę lecz życzę ci powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...