Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programy potrzebne do BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co jest wymagane do bola? Wiadomo DirectX, .NET Framework, i C++ ... i tu mam dwa pytania, poda ktos link do ostatniego ? (czyli to C++) i drugie, co jest jeszcze wymagane, przydatne, zeby system szybciej, i plynniej dzialal?

Opublikowano

potrzebny jest jeszcze mscv100.dll przynajmniej ja tego potrzebowałem przy instalacji bola 

Opublikowano

Tak, Marcoly mam problem... bo kuzwa mam spadek fpsow na bolu do 15.

4 gb ramu, procek 4x1,3 (niby malo, ale 4 rdzenie) grafika cos kolo 2gb (zintegrowana) , aktualizacje wszysciutkie są, nawet z GameBoosterem tak jest, do tego wszystkie draw off... najnizsze detale... wiem, że na podobnych sprzetach wyciagaja ludzie spokojnie po 40-50 z BoLem. I tutaj moje pytanie, (teraz pobiore c++) czego moze mi brakowac? .net framework 4.5 pobralem, jest, directx najnowszy. Sterowniki zaktualizowane wszystkie. Czego mi moze jeszcze brakowac?

@Edit

Tego C++ mialem zainstalowanego jednak x;

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Wypakowalem bola zrobilem zgodnosc z windows 7 i teraz chce go uruchomic jako administrator i wyskakuje takie cos: System Windows nie moze odnalezc pliku C:/Users/i5/Desktop/BOL/BolVIP.exe . Upewnij sie ze wpisana nazwa jest poprawna i spróbuj ponownie. Nazwa jest napewno dobra co mam zrobic ??? Z góry dzieki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...