Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drop na AntSerw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kamienia:
 - diamenty

- szmaragdy

- zloto

- zelazo

- wegiel

- blaze rood

- jablka

- tnt

- obsydian

(Do minerałów wsparcie dla fortune + od wysokosci) :3

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

Oczywiście, że drop z rud. Tylko "niszowe" serwery używają otherdrops'a. ;)

Opublikowano

Oczywiście, że drop z rud. Tylko "niszowe" serwery używają otherdrops'a. ;)

Ja zalecam zrobienie dropu z rud, otherdrops lub te "dropy ze stone" to tylko strata czasu, oraz niszczenie naturalnego pięknego minecrafta...

Panowie, oczywiście my mielibyśmy autorski drop z możliwości zwiększenia dropu w event lub w danych godzinach za pomocą komendy. Ale jeśli większość stwierdzi tak jak wy to zrobię drop z rud

Opublikowano

Gerby weź już tutaj nie nabijaj tych postów  <3 . Jeżeli rozważasz drop z rud no to oczywiste jest to że będzie masa ludzi którzy od razy odpalą sobie x-ray'a i ładnie wkopią prosto w rude :> . Z drugiej strony jest to standard w minecraft ale jak wiesz większośc osób woli poafczyc sobie przy stoniarkiach niż chodzic po kopalniach i szukac diamentów . Osobiście wole drop ze stone .Tylko oby nie za duży ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

xD xd xD xd xD @Ztrollowany hahahaha xD ale mnie rozśmieszyłeś, widziałeś temat Co sądzicie o serwerze? Co 2 post jest jego i ja nabijam -.- piszę tylko że niski bo więcej trzeba kopać aby spłacić tej królowej :)

(Dziękujemy już adwokatowi ricka)

Opublikowano

xD xD xD xD xD @Ztrollowany hahahaha xD ale mnie rozśmieszyłeś, widziałeś temat Co sądzicie o serwerze? Co 2 post jest jego i ja nabijam -.- piszę tylko że niski bo więcej trzeba kopać aby spłacić tej królowej :)

(Dziękujemy już adwokatowi ricka)

naliczyłem conajmniej 3 twoje posty w tym temacie jako spam.

Mam pomysł, może hajs zdobywało by się też z np. rozbudowywania mrowiska? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...