Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Doładowanie golda poprzez PSC (PaySafeCard)

MrVessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

W tym krótkim poradniku, chciałbym Wam wyjaśnić naczym polega proces doładowania złota przez PSC.

1.Wstęp

Doładowanie PSC jest w pełni legalne.

Nominały: 20, 30, 50, 100 i 300

Aby sprawdzić, czy koło Ciebie jest jakiść sklep, w którym sprzedają PSC, wejdź w link poniżej i wpisz swoje miasto.

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/

Reszta, która zostanie Ci z PSC, pozostanie tam do 12 miesięcy, a po 12 miesiącach za każdy kolejny będzie strącało z niej 5zł.

Nominały można łączyć, także bez obaw.

Prowizja: Kupujac w sklepach gdzie towar jest w obcej walucie, placisz prowizje z przewalutowanie, np. w $ jest to 4% a w € jest to 2% . Nie placisz prowizji jesli sprzedawca ma ceny w PLN.

Wartość twojej karty w obcej walucie można przeliczyć na kalkulatorze:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kalkulator-walutowy/

2.Zakup złota.

Najpierw oczywiście trzeba się udać po naszą karte do wybranego sklepu. Kolejnym krokiem będzie wejście na stronę worldoftanks.eu i zalogowanie się na nasze konto. Następnie klikamy w zakładkę "Kup Złoto" i wybieramy interesującą nas kwotę naciskając na nią. Potem wybieramy metodę płatoniści, czyli paysafecard i wpisujemy nasz 16 znakowy pin, zatwierdzamy regulamin i klikamy przycisk "płatność".

Myślę, że poradnik się przydał. Piszcie błędy, które odnajdziecie, a ja postaram się je poprawić.

Opublikowano

Bez przesady... Zaraz napiszę temat o tym jak się zarejestrować, albo kupić czołg.

Osobiście jak pierwszy raz to robiłem to byłem kompletnie zielony. Dla Ciebie to jest nie przydatne, bo po prostu wiesz to. ;)

Opublikowano

Osobiście jak pierwszy raz to robiłem to byłem kompletnie zielony. Dla Ciebie to jest nie przydatne, bo po prostu wiesz to. ;)

Zielony byłeś w pisaniu na klawiaturze cyferek czy klikaniu dalej?

Przesada - tak durne tuty.

Opublikowano

Naprawdę trudne jest wybranie płatności psc i wpisanie tych 16 cyferek, no ale w sumie ..

Zrobię tuta jak kupić czołg lub odpalić grę ok ?

Na to samo wyjdzie

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Oj dobra zrobił TUT to zrobił. Na ... drążyć temat :P Dla tych co nie mają konta bankowego jest to najlepsza opcja bo jest w tej samej cenie :) (a nie to co SMSem :P) Sam co miesiąc tak kupuje premke (pay safe za 50 zł kupuje a premka 43 zł kosztuje... i co jakiś czas jak się uzbiera kilka tych resztek po 7zł to można golda czy coś kupić) 

Opublikowano

Naprawdę trudne jest wybranie płatności psc i wpisanie tych 16 cyferek, no ale w sumie ..

Zrobię tuta jak kupić czołg lub odpalić grę ok ?

Na to samo wyjdzie

Spoczko zrób takiego TuT'a, pewnie się przyda wielu osobom.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Doładowanie golda poprzez PSC (PaySafeCard)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...