Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się jeszcze kupić TDU 2

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wie ktoś gdzie oprócz steam można kupić tę grę? Bo na allegro nie chcę! A w żadnym ze sklepów poniżej 50 km nie mają jej :( Może być to wersja cyfrowa 

Cześć...

Opublikowano

Zamów przez internet. TDU2 to świetna gra.  Co prawda nie ma tam aż tak dużo graczy ale warto i tak kupić. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Milosz245PL

Jeszcze jedna sprawa, bo ja już mam się wybierać na zakupy :) Ale coś mnie olśniło by sprawdzić wymagania tej gry!

I chyba jest okej tylko wole się upewnić 

Mój komp:

Intel Core I3

6GB ramu

Nvida 610

win 7 

Chyba wszystko co trzeba podałem! Jeszcze takie mały pytanko, czy w TDU 2 da się też grać Offline tak jak w pierwszą część? Ponieważ na jednej stronie jest podane że by grać trzeba mieć połączenie z netem. Niby zawszę mam neta ale czasem jak gdzieś wyjeżdżam to fajnie było by jakby była opcja offline.

I czy można grać na klawiaturze bo też coś pisali o padzie, a mój... (no lepiej nie podłączać do kompa)

Cześć...

Opublikowano

Podaj dokładniejszy model procesora. Można grać offline po aktywacji online. Lepiej utworzyć profil online bo gdy się utworzy Offline nie można grać online. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Procesor to i3-2370 CPU @ 2.40GHx 2.40GHz

Rdzeni kurcze nwm ile jest! Ale chyba więcej niż dwa! Ale na 100% nie powiem musiałbym posprawdzać 

Co gry online/offline to wiem że lepiej zrobić online profil ale czasem jadę gdzieś i nie ma neta więc gdy by mi się nudziło mógłbym sobie grać offline a tak to oczywiście że multi 

Cześć...

Opublikowano

O no to fajnie! Tylko że teraz to ja nie pójdę do sklepu :) Za daleko! Wcześniej miał bym podwózkę! Ale wolałem się upewnić! Poczekam to nic się nie stanie :) 

Ale dzięki wam za pomoc! Teraz tylko potrzebuje pomocy by dostać się do sklepu! 

W sumie jak jakiś mod to widzi to może zamknąć! 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...