Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skórki Championship

RavalQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie były 1 raz do kupienia i już nie będzie takiej okazji .

Opublikowano

A wiadomo już może jaki będzie championship za ten sezon? Z góry dzięki.

Najprawdopodobniej Morgana, ale nikt nie jest pewny.

Mi to wygląda ma Morganę, innym na zyrę, a innym poprzez (IMO) głupi "Temat" na H2W Ashkę :)

K4QaiyA.gif

Opublikowano

słuchaj, mnie się wydaje że będą dostępne, może za rok może za 2 lata albo wgl, dlaczego? patrzmy na to w taki sposób że skiny TPA też były off a tu nagle kupa riot udostępnia, także wydaje mi się że może wrócić choć nie koniecznie, pamiętajmy że riot gdy widzi kasę zrobi wszystko żeby zwiększyć obrót swojej firmy ;] Także czekać tylko ;]

Opublikowano

Skiny championship nie wrócą! To nie są jakieś skiny takie jak drużyn TPA czy SKT T1, więc nie wrócą. Jedynym sposobem na ich zdobycie jest kupno konta z którąś z ich, bądź wylosowanie w mystery gifcie.

Opublikowano

Skiny championship nie wrócą! To nie są jakieś skiny takie jak drużyn TPA czy SKT T1, więc nie wrócą. Jedynym sposobem na ich zdobycie jest kupno konta z którąś z ich, bądź wylosowanie w mystery gifcie.

farmazony pierdolisz. Championship Riven i poprzednie są limitowane ALE Championship Thresh jest KLASYCZYNY więc wróci.

Opublikowano

Na ten moment nie można ich kupić, ale coś mi się wydaje, jak bieda zajrzy do Riotu to udostępnią i będzie można. ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Thresh będzie dostępny z jednego powodu - można go wygrać.

RIVEN SIĘ NIE DA, BO JEST LIMITOWANA A THRESH TO ZWYCZAJNA, KLASYCZNA SKÓRKA

:v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...