Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard dostępne ceny karty

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybka piłka za ile są PSC? Tzn Potrzebuje PSC za 30 zł ale nwm czy taki wg. dostanę możecie mi napisać jakie są np: za 10 zł za 50 zł itp I co można zrobić z pozostałymi pieniędzmi! I ile są one ważne! 

Jeśli np. kupił bym PSC za 50 zł wydał bym 25 zł i zostało by mi drugie tyle co mogę zrobić by tych pieniędzy nie stracić? I ile one są ważne na tej karcie? 

Cześć...

Opublikowano

Kwoty: 20,30 (w niektórych sklepach), 50, 100, 150.

Jak zużyjesz 25 zł z 30 zł , to 5 zł zostaje, możesz je użyć potem używając opcji dołącz kod PIN bądź wpisując kody pin na koncie my PaySafeCard :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

i dodam, że jak nie doładujesz pinu na psc to będą ci zabierali z karty ileś tam zł miesięcznie/rocznie ( nie pamiętam )

Właśnie jak doładuje kod na myPSC to mu będą zabierali hajs co jakiś czas. [z tego co wiem]

Opublikowano

i dodam, że jak nie doładujesz pinu na psc to będą ci zabierali z karty ileś tam zł miesięcznie/rocznie ( nie pamiętam )

Będą zabierali z dostępnych z PSC środków. To nie pobieraczek. 

@topic

Po roku ze środków na PSC są pobierane jakieś pieniądze co miesiąc, aż się wyzeruje.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...