Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Bogusia z BMW M3

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten koleś powinien dawno siedzieć w pierdlu, ale wiadomo w postkomunie ten kto ma znajomości może wszystko.Pewnie kolejny synek sędzi/prokuratora.

Opublikowano

Wydawało mi się, że ten psychopata siedzi dawno w więzieniu. :P W normalnym kraju dostałby od razu z 10 lat.

Opublikowano

jeździ na tyle bezpiecznie, że jeszcze nikomu nic się nie stało. niech robi to co robi. ośmiesza nasze prawo, bardzo dobrze

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja jakbym wsiadł do auta i przekroczył prędkość o 10 km/h to by mnie zatrzymali, a on tak szaleje ;) No spoko. Niedługo dojdzie do wypadku:P

4043121350.png

Opublikowano

Za mało dowodów, żeby go skazać.

Banda debili rządzących naszym krajem. Wstyd po prostu, nic tylko wyjeżdżać z tego ciemnogrodu.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ten koleś powinien dawno siedzieć w pierdlu, ale wiadomo w postkomunie ten kto ma znajomości może wszystko.Pewnie kolejny synek sędzi/prokuratora.

Co ty, frajerze, wiesz o (post)komunie, k***a. Tyle, co gimnazjalista o cyckach.

@ruku

Przecież to nie ma znaczenia, czy jeździ dobrze, czy nie. W pewnym momencie wbiegnie mu pod koła jakiś głupi dzieciak czy nieuważny pieszy/rowerzysta, albo nawet kierowca innego samochodu. Z takimi ludźmi, jak ty, odrazu powinno się robić coś w celu uczynienia ich pożytecznymi dla świata, bo właśnie tacy go nakręcają. Nie podoba ci się prawo w polsce? Well, możesz spierdalać na zmywak do Anglii albo rozwozić pizzę grubym dzieciom w USA. Opcjonalnie możesz skończyć prawo i robić wszystko, żeby je zmienić.

Opublikowano

Podobno ma znowu nakręcić dość kontrowersyjny filmik jak jeździ na autostradzie i w ogóle, tylko nie wiem ile jest prawdy w tym.

Opublikowano

Co ty, frajerze, wiesz o (post)komunie, k***a. Tyle, co gimnazjalista o cyckach.

@ruku

Przecież to nie ma znaczenia, czy jeździ dobrze, czy nie. W pewnym momencie wbiegnie mu pod koła jakiś głupi dzieciak czy nieuważny pieszy/rowerzysta, albo nawet kierowca innego samochodu. Z takimi ludźmi, jak ty, odrazu powinno się robić coś w celu uczynienia ich pożytecznymi dla świata, bo właśnie tacy go nakręcają. Nie podoba ci się prawo w polsce? Well, możesz spierdalać na zmywak do Anglii albo rozwozić pizzę grubym dzieciom w USA. Opcjonalnie możesz skończyć prawo i robić wszystko, żeby je zmienić.

Nic się nie stało, to po co siejesz ferment? Jak się stanie to będzie mądrzejszy. Śmieszy mnie takie myślenie. Ośmiesza prawo, a raczej jego brak. Teraz możesz spojrzeć na moją sygnaturę

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nic się nie stało, to po co siejesz ferment? Jak się stanie to będzie mądrzejszy. Śmieszy mnie takie myślenie. Ośmiesza prawo, a raczej jego brak. Teraz możesz spojrzeć na moją sygnaturę

Jak dostanie dożywocie to ta mądrość mu się nie przyda.

Opublikowano

@Szaki22 Dożywocie w Polsce? jak nawet za morderstwo drugiej osoby czy gwałt nie dają tyle, u nas kodeks karny jest po prostu śmieszny i taka prawda, więcej dostaniesz za zabranie batonika wartego 0,99gr a za szaloną jazdę mniej albo po prostu punkty karne i mandacik. 

Opublikowano

Jestem ciekaw ile on zasądzi odszkodowania za bezpodstawne siedzenie w pierdlu...?

PS. Czekam z niecierpliwością na nowe filmy :D

Opublikowano

jeździ na tyle bezpiecznie, że jeszcze nikomu nic się nie stało. niech robi to co robi. ośmiesza nasze prawo, bardzo dobrze

Jeszcze.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ból dupy cebulaków bo ma hajs na auta, a wy zapierdalacie swoimi klepanymi polonezami do cebulowej roboty zapierdalac jak dzike cebule i cebule z tego macie.

Kobiety w swoich fiatach sa bardziej niebezpieczne od niego.

nie pozdrawiam

nara

Opublikowano

Ból dupy cebulaków bo ma hajs na auta, a wy zapierdalacie swoimi klepanymi polonezami do cebulowej roboty zapierdalac jak dzike cebule i cebule z tego macie.

Kobiety w swoich fiatach sa bardziej niebezpieczne od niego.

nie pozdrawiam

nara

Naprawdę nie wiem jak można być takim niedojebem mózgowym (bez przeproszenia) aby się podniecać tym idiotom, który chce za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę mediów i niedorozwiniętych dzieci. Jak uważa się za takiego mistrza kierownicy i ma już "sprzęt" do jazdy to niech pokaże swoje umiejętności na torze. Tam można szaleć ile dusza zapragnie i to bez konsekwencji i zagrożenia.

"Cebulak" - Podpis każdego gimbusa, który w dodatku przysłowiowo we własne gniazdo sra.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Naprawdę nie wiem jak można być takim niedojebem mózgowym (bez przeproszenia) aby się podniecać tym idiotom, który chce za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę mediów i niedorozwiniętych dzieci. Jak uważa się za takiego mistrza kierownicy i ma już "sprzęt" do jazdy to niech pokaże swoje umiejętności na torze. Tam można szaleć ile dusza zapragnie i to bez konsekwencji i zagrożenia.

"Cebulak" - Podpis każdego gimbusa, który w dodatku przysłowiowo we własne gniazdo sra.

Ja sie nim nie podniecam, w tamtym poscie wysmialem Was bo jestescie zazdrosni jego aut, januszki w klepanych volkswagenach.

@top

Przeciez nikogo nie zabil, nie mial wypadku wiec o co kaman, codziennie jakies janusze jezdza 100km/h swoimi klepanymi VW, codziennie jakies kobitki powodują wypadki jezdzac 30km/h wiec o co spina ludzie? Placzecie calymi dniami z tego powodu?

Mozecie se pisac "a jak przejedzie dziecko?" No to je qrwa przejedzie i pojdzie siedzieć i co z tego? Codziennie umierają niewinne dzieci za nic i jakoś przy kazdej ich smierci nie placzecie jak tutaj wielcy ratownicy zycia..

W kazdym razie mamy takze naszego superbohatera, ktory mam nadzieje uratuje sytuacje gdyby jednak sie zdarzylo mu kogos przejechac.

3854414091435591122776.jpg

Pozdro dla kumatych ;P

Opublikowano

Ale wy po****ni jesteście, nie ma żadnego dowodu ze to on nie złapali go, nikt nie nagrał go jak szalał, co z tego ze ma to na swoim profilu co z tego ze każdy myśli ze to on. Nie ma dowodów nie mają prawa go skazać kim by nie był, banda gimnazjalistów bez wyobraźni...

Równie dobrze mogą was wsadzić do paki coś czego mogliście nie zrobić. Nie udowodniono ze to on więc jest wolnym człowiekiem i tak zostanie do czasu kiedy mu nie postawią zarzutów.

Opublikowano

Dobrze jeździ . Cebulaki z bitych daewoo czekam na wykłady że jest bardziej niebezpieczny od kozaków w golfach piłujących je na parkingu w lidlu.

21515.jpg

Opublikowano

Dobrze jeździ . Cebulaki z bitych daewoo czekam na wykłady że jest bardziej niebezpieczny od kozaków w golfach piłujących je na parkingu w lidlu.

Proste ze jest.

Bo kozak plinjacy golfa na parkingu stoi kolo auta i tyle.

A on driftuje po rondzie z duza predkoscia a plebs mu jeszcze brawo bije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...