Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból dupy o bola na EUNE

xMedzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was pytanie ale najpierw mały wstęp.

Kilka dni temu kupiłem sobie Cassio, na starym koncie (jeszcze drugi sezon) grałem nią dosyć dobrze i co nieco pamiętam. Od czasu kupna zagrałem nią około 20 meczów z czego w co najmniej 12 miałem feeda. Oczywiście gram bez bola. W co drugiej grze nie ważne czy byłem nafeedowany czy nie ktoś z enemy pisał:

"REPORT CASSIO FOR CHEATS"

" Zgiń na raka bolowcu j****y"

" P********y bolowiec"

itd itp....

Powiedzcie mi, czy jeżeli jakiś typ umie kite'ować cassio oznacza, że ma bola?

Też macie takie akcje, że gracie postaciami którymi grają bolowcy (cassio/syndra) i jakieś raki walą takimi tekstami?

Zapraszam do dyskusji. ;x

Opublikowano

Jak gram ryze a mam feeda to na mnie też mówią tak jak do ciebie.Mutuje ich wszystkich i mam spokój..

Mutuj ich jak tak piszą..

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

To nie wiem w jakiej dywizji tak jest, że piszą takie rzeczy bo w Plat/Diamend nie mam takich problemów jak gram Syndrą i mam staty 11/1 bez owego BoL'a czy innych badziestw

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

To nie wiem w jakiej dywizji tak jest, że piszą takie rzeczy bo w Plat/Diamend nie mam takich problemów jak gram Syndrą i mam staty 11/1 bez owego BoL'a czy innych badziestw

Na Eune mam aktualnie G4 ale to raczej nie ma znaczenia bo wszystkie te gry tom normale.. Na wescie gdzie mam Plat 2 nikt nigdy nie oskarżył mnie o bola a gram tam only Syndra.

Opublikowano

Ja na normalu miałem panteonem 23/0/11 to mnie też od bolowców wyzywali, po prostu zignoruj tych debili i będzie okej

Opublikowano

Zawsze jak gram Syndrą to po grze piszą mi "ty k***o na bolu rucham ci matke"

Niefajnie.

I to się dzieje u mnie w platynie? Nie wierze :D Mnie nawet jak raz cassio picknąłem nie oskarżali o skrypty. Może nie trafiłem na polaków :D No ale Syndrą na 100% trafiłem na polaka. Imo najbardziej kojarząca postać z BoLem to Cassio. 

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

I to się dzieje u mnie w platynie? Nie wierze :D Mnie nawet jak raz cassio picknąłem nie oskarżali o skrypty. Może nie trafiłem na polaków :D No ale Syndrą na 100% trafiłem na polaka. Imo najbardziej kojarząca postać z BoLem to Cassio. 

NIKT ale to NIKT nie mainuje Cassio bez BoLa.. Cassio to tak c*****a postać bez BoLa, że nie opłaca się jej mainować. Gdyby była warta zachodu to by nią pykali D1/Challengery non stop ale mainują ją tylko BoLowcy ewentualnie teraz L#:D

Grają nią tylko na skryptach bo masz wszystko i tylko spacje ewentualnie przycisk pod farme.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po prostu nie zwracaj uwagi na ich mutuj, Gdyby nie ta afera z Panem Nitrem to 99% dzieci nie dowiedziało by się o istnieniu tego programu i żyło by w przekonaniu że enemy cassio to dobry gracz ; /

Opublikowano

gra w tym momencie nie ma sensu, jakoś powoli straciła urok nie wiem może przez to że grałem jakiś czas na tym dziadostwie, teraz z ciekawości sprawdzam mechaniki na skryptach na tureckim koncie...

na europejskie serwery już nawet nie wchodze, mi weszło już po prostu w mózg że jak widze syndre która robiąc autoattack w miniona odpucha dash VI i harrasuje orianne z Q jednocześnie to od razu włancza mi sie w mózgu ( kurde to jest cheater ) a 2 lata temu ( czy jakos tak ) po zobaczeniu taikej akcji byłbym po prostu fanem tego kolesia za jego olbrzymi skill...

reasumując, ze swojej strony zalecam odpoczać sobie delikatnie od gry albo grać na turkach, ruskach tak nie ma takiego flamu a jak juz jest to i tak macie to gdzies bo nie rozumiecie, tutaj czytajac takie dziadostwo tylko sie wkurzacie, nie wiadomo po co...

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...