Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game Przepustki Do V2

Marchuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem, wyczytalem na forum ze na yt2game przepustki dropia w latwym lochu w m2 i siedzem tam juz 2 dzien, zrobilem sobie specjalnie droperka na to i ciagle nic. Zaczynam watpic zeby te przepustki tam dropia. Wie ktos cos na ten temat? Z gory thx za pomoc

Opublikowano

na ich stronce napisane jest * 10/04/05 5 kwietnia do utrzymania zawartości rano: zdobyć pieniądze i prędkość zdjęć seryjnych, zwiększona prędkość zdjęć seryjnych z kryształu, do zwiększenia zawartości map skarb dolarów nagrody! chyba zaczną dropic krytszały i pewnie tez przpustki

Opublikowano

od 1 w nocy ale napisali ze to rano bedzie robione moze do jutra włączą albo dzis wieczorem bo u nich jest etraz gdies 18 a o 5 rano u nich zaczeli robic

Opublikowano

Co do przepustek do dropia one z łatwego lochu małp :D Wiem, bo sam tam je dropiłem i nie pieprzcie głupot, że nie :D Na początku jak poszedłem do lochu i siedzialem ponad pół godziny i nic mi nie dropilo:P Dopiero za drugim razem w przedostatniej komnacie, na generałach po 15 minutach wydropiły mi dwie przypustki. PS: Ciekawe czy przypadkiem nie dropi lepiej np. w średnim lub trudnym lochu :D

logoaks.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...