Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2mod pl

get_left

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z metin2modem na serwery pl, bo kiedy pobieram go z 1 linku za pośrednictwe uploaded to pobieranie dochodzi do 24% po czym ustaje ale jednak po około godzinie idzie dalej, gdy juz sie pobrało to plik ważył 1kb i po otorzeniu pisało ze nie mozna uruchomic pliku i zeby skontaktować sie z jego właścicielem. Po pobraniu z 2 linku pobieranie dochodziło do konca ale pisało, że pobieranie nie powiodło się i pojawiał się jakiś plik o nazwie składającej się z 3 liter i kilku cyfr. pobierałem z tej strony 3x i za każdym razem był to inny plik. Dodam, że mam windows 8 i wcześniejszy metin2 mod działał, ale teraz gdy pobieram starą wersje to wychodzi error przy odpalaniu. pobranie na 2 kompie i proba przeniesienia na pen drive tez nic nie dała plik przezucony na pulpit zminił nazwe na tzxE332.tmp a odpalony w pen drive znikł i po chwili też pojawił się plik o rozszerzeniu tmp.

Mógłby mi ktos to wrzucic w formacie rar a nie exe?

Opublikowano

Ok ok, już sam znalazłem obejście, na 2 kompie pobrałem i rozpakowałem i rozpakowane pliki przeniosłem i wbiłęm do metina i działa. Dziekuje tym ktorzy chociaz probowali i przeczytali ten post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...