Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa "Archipelag Tysiaca Wysp" 8x8 (Client + Server)

Join

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z moich map robiona w sumie nie wiem, głównie z nudy na jakiś serwer, który jednak nie powstał z powodu zmian projektu...

Do czego mi ta mapa?

Ja dla niej zastosowanie widziałem jako dungeon, miał on polegać na wykonywaniu misji na wyspach, jezeli ktos by np nei dal rady bossowi na danej wyspie w określonym czasie to by odpadał i dostał nagrodę adekwatną do tego co osiagnął,a co wy z tym zrobicie... To ja już nie wiem :P

MAPA W 100% WYKONANA PRZEZEMNIE

Niebo: nie pamietam, chyba C1 uzylem, ale zmienic to nawet idiota potrafi...

Rozmiar: 8x8

Czas wykonania: ~2/3h

Kolizje itd w 100% sprawne

Jakies tam SS,y:

4868014064531941005302.jpg

7352514064531951005302.jpg

Minimapa:

23836443785859346870.jpg

DL: (client,server,server_attr)

https://mega.co.nz/#!IYUVELjK!-NiPJRIY4gt423Dm2VXrQ5jmyHXU6o6lxxk9rKM8zFk
Hasło:

Adrian
Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c46fafc9dfb177096aca59f83dd3937d5c3783035c69c55377d65f37ef0740be/analysis/1409070939/
Jakby ktoś chciał jakieś inne mapy to pisać na gg ;)
Opublikowano

Pomysłowe, ale proste, liczyłbym na wypełnienie terenu jakimiś posągami, kamieniami (w postaci obiektów) no i kurde różnorodne drzewa.

Minimapa - pierwszy segment nie ma cieni. :P

Opublikowano

Szkoda że mapa nada się tylko pod dunga ;c ale może kto wie komuś wpadnie do głowy lepszy pomysł jak ją wykorzystać ;p

Opublikowano

Szkoda że mapa nada się tylko pod dunga ;c ale może kto wie komuś wpadnie do głowy lepszy pomysł jak ją wykorzystać ;p

możesz zeskalować mosty i połączyć wyspy ze sobą :)
Opublikowano

Adiros to ma jakos 35 wysp a nie 1000

Nic nowego tylko wysepki a na kazdej drzewo i kamien.

Ps. Jestes gownem.

Przerobisz to na mapę 48x48 to będziesz miał te 1000. :P Natomiast ta mapa nie ma zbytnio zastosowania. Niby tylko pod dungeon, ale nie wiem czy chciałoby mi się pod to questa pisać, bo wszystkie wysepki są praktycznie identyczne... Trzeba by przynajmniej dorobić jedną jakąś większą wyspę przykładowo pod bossa. Fajnie, że pojawiła się wstawka (wnioskując po Twojej ostatniej aktywności chyba masz sporo tych % :P ), lecz mi się do niczego nie przyda.

Opublikowano

Przerobisz to na mapę 48x48 to będziesz miał te 1000. :P Natomiast ta mapa nie ma zbytnio zastosowania. Niby tylko pod dungeon, ale nie wiem czy chciałoby mi się pod to questa pisać, bo wszystkie wysepki są praktycznie identyczne... Trzeba by przynajmniej dorobić jedną jakąś większą wyspę przykładowo pod bossa. Fajnie, że pojawiła się wstawka (wnioskując po Twojej ostatniej aktywności chyba masz sporo tych % :P ), lecz mi się do niczego nie przyda.

jeszcze 20% ;p co do samego questa, to tylko ciagle kopiowania + x,y wg minimapy z psa, na 1 wyspie mialem zrobione kolo z kosci czy tam jakis posagow pod bossy wlasnie :P
Opublikowano

Tu się z nim zgodzę.

Jak on pisze to specjalnie w kazdym moim temacie, po moim podeslaniu linku na gg zeby "shejtowal"... Co do samej mapy i tak przewyzsza poziom map dawanych na mpc, a mapy na ktora poswiecie 30h zeby byla perfekcyjna nie oddam za darmo... szanuje swoj czas
Opublikowano

Tak, mapa a dokładnie wyspy na mapie są bez głowy zrobione. A mogłeś zrobić coś w stylu DT, w sensie ułożenie. Wtedy quest na dungeon łatwiej napisać. :)

+ za dużo tych wysepek oraz mapa zbędna.

@Like. ;)

Opublikowano

czy ja wiem.. nie przypadła mi do gustu lecz powodzenia z następnymi pracami ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

@Join - zdajesz sobie sprawę że gdyby te wyspy były ciut bliżej siebie uprościłbyś aż 2 rzeczy?
1. Rozmiar mapy osiągnął by 4x4 w porywach do 5x5.

2. Osoba która chciała by ewentualnie dorobić mosty nie musiała by dymać z innymi kordami wysokości dla każdego mostu z osobna.

0VPaRnd.png

Opublikowano

@Join - zdajesz sobie sprawę że gdyby te wyspy były ciut bliżej siebie uprościłbyś aż 2 rzeczy?

1. Rozmiar mapy osiągnął by 4x4 w porywach do 5x5.

2. Osoba która chciała by ewentualnie dorobić mosty nie musiała by dymać z innymi kordami wysokości dla każdego mostu z osobna.

Zdaje sobie sprawe, ale zdaje sobie sprawe z tego, ze jezeli komus bardzo zalezy to sobie zrobi to sam :) ja dungeon pod ta mape pisalem moze hmm 1/2h, a wykorzystalem kazda wyspe, mapa byla robiona na moje potrzeby a nie czyjes
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

­Pod co można rozsądnie wykorzystać tą mapę?

­a5kpx.png

Pamiętaj księżniczko, łobuz kocha najbardziej ! :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...