Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Mini Castle/DeathMatch [Skrypt]

Skrypt  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Skrypt przyda się?

• Zostawić skrypt na forum, przyda się.
      16
    • Usuń z forum, nie przydatny i ,,gówniany".
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

s

Cześć, otóż niedawno zacząłem zabawę ze skryptami :P

Postanowiłem opublikować mój ,,mały" skrypt który napisałem prywatnie dla siebie =)

Co prawda nie ma on configu, lecz mogę dodać jeśli chcecie żebym skrypt ulepszał.

2767414037262701036599.png

7922014037255181036599.png

Aby skrypt poprawnie działał najpierw musimy ustawić lobby...

Ustawiamy je za pomocą komendy /ustawlobby

Następnie ustawiamy spawny drużyn red i blue....

Ustawiamy je za pomocą komend /ustawred, /ustawblue  

Gdy już to zrobimy robimy dwie tabliczki w których znajdują się przedrostki [RED] , [bLUE]

Należy też postawić gdzieś koło drużyny RED rude emeralu!

Gdy już ustawimy wszyto klikamy na tabliczkę red bądź blue.

GDY DRUŻYNA BLUE ZNISZCZY DIAMENTOWYM KILOF RUDE EMERALDU DRUŻYNA BLUE WYGRYWA!

9057414037255181036599.png

Lista komend:

-  /cautor - Informacje o autorze! NIE USUWAJ!

- /ustawred - Ustawia spawn drużyny RED! Permissions: castle.red

- /ustawblue - Ustawia spawn drużyny BLUE! Permissions: castle.blue

- /koniec - Kończy rozgrywke! Permissions: castle.koniec

- /ustawlobby - Ustawia lobby! Permissions: castle.lobby

- /cvip - Itemy dla VIP'a! Permissions: castle.vip

PAMIĘTAJ! JEŚLI CHCESZ BYM ULEPSZYŁ SKRYPT DO ,,PERFEKCJI" WYSTARCZY ŻE ZAGŁOSUJESZ W ANKIECIE!   

DOWNLOAD (SOURCE):  http://pastebin.com/mm4W40gh                

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

No wreszcie coś co się sprzyda ! <3
Pomysłowość zawsze w cenie xD

@@Edit
Pierwszy xD

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

@KaVoGaming , Dzięki =)

Już widzę hejterów , za coś co dobrze wykonałeś :]

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

@KaVoGaming , Dobrze to to wykonane nie jest =) Niestety uczę się z tydzień pisać jak nie mniej.
         Oczywiście jak skrypt się spodoba to mogę go ulepszać i dodawać masę dodatków!

a7gn7CL.png

Opublikowano

Mam już taki sam skrypt tylko o x5 bardziej rozbudowany :P wlasnie go skonczylem

To fajnie, wszyscy się cieszą

Co do skryptu:

1592014090860621204585.jpg    A co jeśli lobby nie jest ustawione ? Mógłbyś chociaż dodać jakiś warunek gdy teleport do red nie jest ustawiony....

Taka sama sytuacja z blue...

4089514090860631204585.jpg Wszystko ładnie i pięknie, a co jeśli jakiś gracz nie jest na arenie, też mu wyczyści eq?

Tutaj do końca nie wiem, bo może miałeś taki zamiar że ten skrypt ma zastąpić cały serwer w sensie że na tym serwerze będzie się ciągle grało tą gierke, bo ja to biorę jako "MiniGrę" w którą gramy kiedy chcemy.

9652914090860651204585.jpg  O kuźwa ciekawe kiedy wygra drużyna Red...

Generalnie skrypt ma tone, masę i nwm jakich słów jeszcze użyć, po prostu bardzo dużo bugów, i jest niedopracowany.

Sam kiedyś zaczynałem ze skryptami i to rozumiem, jednakże mogłeś się troszkę bardziej postarać.

Ogólnie rzecz biorąc skrypt jest dosyć ciekawy, ale ty i to wykonanie tego skryptu to klapa ;x

Ocena: 4/10 na zachętę.

Tylko mi się tutaj nie zniechęcaj do pisania skryptów, bo cie uduszę :D

Pracuj dalej, ja też kiedyś zaczynałem :)

Like ;x

Opublikowano

@::.Mayard.:: Dzięki za opinie ;] Myślę nad rozbudowaniem skryptu  ;) i usunięciem błędów.

a7gn7CL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...