Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

Painkiller2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam taki problem , że kolega wszedł na moje konto bez mojej wiedzy i okradl mnie kupując sobie skiny w wysokości 100zł , czy jest szansa żeby dostał bana jak napisze do supportu?

Opublikowano

Jeśli ktoś się włamał to odwrócą Ci wszystkie szkody wyrządzone na koncie. Musisz najpierw im jasno w supporcie napisać o co chodzi bo tam idioci to czytają.

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega up napisał jeżeli nie podawałeś passów to możesz liczyć ale pewnie podawałeś bo to twój kolega tak jak sam napisałeś więc nie masz na co liczyć 

Opublikowano

Jeżeli ty podałeś mu hasło i login to nie masz na co liczyć. Jeżeli nie to warto powalczyć...

Dokładnie tak jak kolega up napisał jeżeli nie podawałeś passów to możesz liczyć ale pewnie podawałeś bo to twój kolega tak jak sam napisałeś więc nie masz na co liczyć 

Koledzy mają rację , skoro znał twoje passy to nie odzyskasz nic . Oczywiście możesz napisać ale odpowiedź jest jedna . 

No to niech napisze, że nie podawał nikomu hasła, proste.

Witam , kolega włamał się na moje konto ale nie podawałem mu jego passów WTF ... ?? To nawet nie trzyma się kupy to co kolega jasnowidz . Słaba bajka , napisz lepiej prawdę .

Opublikowano

Koledzy mają rację , skoro znał twoje passy to nie odzyskasz nic . Oczywiście możesz napisać ale odpowiedź jest jedna . 

Witam , kolega włamał się na moje konto ale nie podawałem mu jego passów WTF ... ?? To nawet nie trzyma się kupy to co kolega jasnowidz . Słaba bajka , napisz lepiej prawdę .

Włamał mi się ktoś na konto i kupił sobie skiny - co tu nie trzyma się kupy?

Opublikowano

Włamał mi się ktoś na konto i kupił sobie skiny - co tu nie trzyma się kupy?

Ale musisz mieć tego typka w znajomych 2 tygodnie żeby móc sobie skiny kupić.

Zupełnie ktoś randomowy to raczej nie może być, po za tym skąd miałby znać Twój login

Sprawdzą do kogo te skiny będą wysłane, sprawdzą czy z nim pisałeś, o czym itp. W warunkach użytkowania jest napisane, że każda Twoja rozmowa jest zapisywana.

Lepiej nie kłamać chyba

Opublikowano

Jeżeli kolega nie przebywa za granicą bądź nie korzysta z zagranicznego IP nie masz żadnych szans na odzyskanie RP :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...