Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kassadin OP czy wielkie G.

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy Kassadinem da się coś ugrać, czy nadal ora, bo u mnie nie banują już, ani nie pickują.

Ostatnio zagrałem nim naaramie i zaorałem, ale wiadomo aram to aram :D

Jakie są wasze opinie? Warto go odkurzyć i zagrać nim?

y6eft.gif

Opublikowano

znerfiony w c**j nawet go juz nie pickuje 44% win rate mowi za sb

Opublikowano

Zależy. Imo to i to. Trzeba odpowiedni team, thresh to must have i łądnie zaorasz kassą, jakiś tam dmg robi ale bez porównania z pierwszym kassadinem. Najgorsze jest to że dmg robi tylko jak melee

Opublikowano

znerfiony w c**j nawet go juz nie pickuje 44% win rate mowi za sb

Teraz są o wiele lepsze champy na mida więc nie opłaca się go brać.

Co wy gadacie o_O ?? Kassadin jest dalej OP . Jeśli go ogarniałeś przed nerfem to ogarniasz go po nerfie . Dalej posiada DMG , tak jak skarner niby juz słaby a kosi że strach chodzić solo po jungli . Oczywiście graj Kassadinem polecam ci go .

Opublikowano

Kassadin to gowno w late game wywala combo na adc -50%hp i potem moze uzyc zhonyie i uciex z tfa nic wiecej nie zrobi na dodatek lattwo go zaorac na linii

Chodzaca kupa

Jeśli nie grasz Kassadinem to nie gadaj , dalej ma DMG tylko trzeba go ogarniać . 

Opublikowano

Jeśli nie grasz Kassadinem to nie gadaj , dalej ma DMG tylko trzeba go ogarniać . 

Może i jakiś tam ma, ale trudno jest nim teraz grać. Dodatkowo wiele champów go teraz mocno counter-uje więc ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Mocny nadal, burstuje adc w late na spokojnie. Najlepsza moblinosc w grze, no cóż. Cały czas viable, wymaga wiecej mozgu teraz.

Opublikowano

Zagrałem nim normala i muszę stwierdzić z przykrością, że bez paru itemów Kassadin nie ma dmg, w late z full build owszem ora mocno, ale zanim dojdzie to tego late'u...

y6eft.gif

Opublikowano

W silverze nie ma co sie dziwic..

Kassa da sie cos ugrac, ale po co skoro sa lepsze picki? 

4zzt3n.png

Opublikowano

Kassa nie jest juz taki dobry jak w s2 :D

nie ma uciszenia i zwiekszyli mu cd na ulta oraz zmienili mu e -,-

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Powiem Ci tak, Kassadin jest teraz bardziej sytuacyjnym pickiem, ja osobiście pickuje go tylko gdy w enemy jest kata/galio/nunu itd.. bo ma nadal na q przerywanie ich ultów. Niestety Rito bardzo kassadina nie lubi i nerfi co można tylko zostawia ulta. Jest kilka lepszych picków aktualnie na mida i raczej pickowanie go na first picka  już nie ma sensu.

Opublikowano

Działa tylko jak masz jakiegoś kompletnego nooba na midzie, zdążysz się nafeedować lub wyfarmić, wtedy orasz, a tak z równymi statami nie masz szans z nikim, chyba że uciec.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...