Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Add i nie tylko

mateuszekk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powróciłem nie dawno do gry spodobała mi się postać add lp i mam do was kilka pytań odnośnie tej postaci szukam jakiegoś sensownego bulidu pod pve. A także jakie dodatkowe bonusy dodawać do broni itp. szybkość ataku krytyk wiecie o co chodzi. Jakie akcesoria . Chodzi mi o to żeby ktoś doświadczony powiedział co mam zrobić aby bić jak najwięcej ze spamu tzn zzz xxx od czego to najbardziej zależy od broni czy też bonusów jak tak to jakich mam nadzieje że toś mi to wyjaśni dzięki wszystkim za odp.

Panek

kombinat22ea.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Builda można znaleść na stronie forum Polskiego Elsworda.

Jeśli chodzi o kamyki to: do PVP - dodatkowe dmg (zadaje dużo hitów) i szybkość ataku (to już od ciebie zależy ile,wolisz szybko czy średniej szybkości)?

Do PVE - krytyczne i też szybkość ataku  :D

I ostatnie,to ile walisz jednocześnie zależy od broni i bonów które znajdują się w tej broni,radziłbym kupić akcesoria na krytyczne.

Z tego powodu,że i tak ma duże dmg to z krytycznymi będzie poprostu "miód,malina" xD

Mam nadzieję że pomogłem liczę na NAJ  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...