Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]konto w lolu

paweleck9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b] Nazwa rzeczy:[/b] konto w lolu
[b]Metoda kontaktu:[/b] najlepiej pw jestem dlugo dostepny
[b]Opis rzeczy:[/b] mam 3 konta w lolu 30lvl 1 konto platyna 1 nie mam tylko kilku champow okolo 40skorek, 2 konto platyna 4 okolo 80champow (w tym braum i gnar ze skinami) okolo 30skorek, 3 konto silver 1 z seria do golda champow okolo 50 i skinow ponad 20
[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b] skiny, klucze do csgo, coinsy lub konto fifa world 
[b]Zdjęcia/inne informacje:[/b]http://www.speedyshare.com/FQFq2/konto.jpeg

edit policzylem i na pierwszym koncie jest 76skorek

Opublikowano

a za to pierwsze konto Origina z BF3 i Fifą 14 (nie banowany UT, można grać) nie chciałbyś? :D

Opublikowano

mi raczej nie chodzi o kasę tylko konta np origin czy steam z grami w ktore chce grac

temat do zamkniecja, osoba ktora grala na moim koncie z plat spadla do gold 3 jak bylem na wakacjach...

pozostale 2 juz sprzedalem

Opublikowano

Bardzo mi przykro, ale użytkownik okazał sie zwykłym oszustem. 

Chciałem się z nim wymienić za konto origin, zaakceptował po czym podał mi email na który miałem zmienić.

Jednak nie mogłem, ponieważ na tym koncie było już zarejestrowane inne konto (SUPPORT ORIGIN MI TO NAPISAŁ, nie wymyśliłem sobie tego).

Po 4 próbach nareszcie stworzył nowy email, który podałem na chatcie z ich pracownikiem dzieki któremu email został poprawnie zmieniony.

Po czym próbuje zalogować sie przez ten nowy email, i działa.

Daje passy temu userowi, i nagle passy przestają działać a on nie dostał żadnego potwierdzenia ze zmianą emaila i zaczął mnie wyzywać od złodziei.

Bardzo śmieszne, pisze do support origin o przywrócenie mi dostępu do konta, ponieważ transakcje z tym użytkownikiem to jakaś pajacerka.

Zamknijcie mu ten temat i zablokujcie możliwość tworzenia nowych.

Opublikowano

@Fx Padrino jestem bardzo ciekawy jak mialem się zalogować na to konto jeżeli na moj mail nie przyszło nic. Dawałęm Ci chyba 5 mailow, a Ty mowiłeś ze nie dzialaja, dziwne dlaczego ja mogę na moich kontach origin zmieniac e mail na kazdy z nich, i jak mogłem zmienic haslo bez tajnego pytania jeżeli do wszystkich zmian jest ono potrzebne?? 

Opublikowano

nie mam zamiaru się z Toba sprzeczac ja nic nie straciłęm, ty też nic a robisz afere, może jeszcze zażądasz zebym ci dal konto niestety nie dam Ci przez 2 powody 

sprzedałem juz wszystkie 3

nie mam zamiaru dawac niczego za darmo to konto bylo sporo warte i wymieniłem się za cs go, ta osoba jest zadowolona i nie mowi nic o oszukiwaniu

Opublikowano

nie mam zamiaru się z Toba sprzeczac ja nic nie straciłęm, ty też nic a robisz afere, może jeszcze zażądasz zebym ci dal konto niestety nie dam Ci przez 2 powody 

sprzedałem juz wszystkie 3

nie mam zamiaru dawac niczego za darmo to konto bylo sporo warte i wymieniłem się za cs go, ta osoba jest zadowolona i nie mowi nic o oszukiwaniu

Nie, chodzi mi o to że ja nie mam teraz dostępu do mojego konta origin...

Twoje konto mi nie jest potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...