Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer

vipek11563

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guwno nie serwer... Za takie marzenia to ja podziękuję...  <_<

Em Mówisz Ze Gówno oceniając po prezentacji ? Wbij na serwa jak bd start i sam sie przekonaj :3 Pozdrawiam A i Gówno się piszę przez ó zamkniete to pozdro dla cb kto tu jest tym ***** ;>

Opublikowano

@mieluPL 

Widać ma tylko z 9 lat ;d

Zgadzam Sie Z tobą Zapraszam Na Serwer Wl Zdjęta kto teraz wbije pierwsze 2 osoby x2 vipy fre :)

Dwoje Graczy viblack i MaciekosPL Wygrali Range Vip Gratulujemy :)

Opublikowano

Spawn jakoś nie jest specjalnie ładny. Jak na serwer surv + frakcje 11 slotów to za mało. Dodatkowo to nie jest serwer marzeń (dla mnie nie jest) W skrócie serwer dupy nie urywa.

Opublikowano

Spawn jakoś nie jest specjalnie ładny. Jak na serwer surv + frakcje 11 slotów to za mało. Dodatkowo to nie jest serwer marzeń (dla mnie nie jest) W skrócie serwer dupy nie urywa.

Po 1 Spawn bedzie caly czas Poprawiany Po 2 Sloty 11 Hmm ? troche malo Wiem, Ale Z czasem Bd wiecej  Po 3 Serwer Robiony Na Szybkiego Po 4 Moze i serwer nie Urywa Dupy Ale Jest calkiem Fajny Od otwarcia jest Pełny :)

Opublikowano

@vipek11563

1. Jak sie robi serwer to sie robi porządnie, a nie na szybko. 2. Co do slotów to rozumiem, że może nie być funduszy. 3. Jeśli pełny rozumiesz jako w połowie pełny lub w prawie połowie to ok.

Opublikowano

Beznadziejna prezentacja, słaby gamemod. Nawet nie wchodzę i mam ku temu powody, więc bez wyzywania proszę. :> Gunwo w pełnej okazałości.

A i Gówno się piszę przez ó zamkniete

Nie! SERIO?! Chciałeś udac mądrego i się nie udało. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...