Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzy problem

Kacper2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze gram z zerami w lola i jeszcze mi k***a wyskoczyla reklama co sie wylaczyc nie da i nie moge nic zrobic napierdala jak nie wiem ale btw gram z zerami jestem w g4 promo go g3 mam 1 win 1 lose otoz nie wiem czemu ale gram z silverami w mojej drurzynie sa zera czasem sie zdarzy ze ktos ogarnie a w przeciwnym teamiie sa k***a diamenty tak dobrze graja a u mnie nic zawsze musze pomagac a czasami nie bo moze ktos jakims cudem ogarnie ale na przyklad przed chwila przegralem mecz promo u mnie w teamie byly silvery jakis streamer k***a co nie ma widzow i feeder co wygralem promo w poprzedniej grze a on gral yasuo wyszlo mu 1/10.

Nie wiem czemu dostaje takich debili dobrze gram i nie dobiera mi normalnych ludzi tylko jakichs dzieci ostatnio mialem wsciekla podstawowke w teamie.

Kiedy bylem w sV i doszedlem do g5 to bylo luzno tylko w s2 w promo mialem problem nie przeszedlem za 1 razem ale potem luzik.

A potem gdy wbilem g5 to i szybko wbilem g4 ale z g4 spadlem z 10 razy i tak w kolko do g4 i z g4 do g4 i z g4.

Az wczoraj udalo mi sie dojsc wyzej niz 24 pkt doszedlem do promo ale co z tego jesli wygram i przejde do g3 jeszcze 1 mecz mi zostal, jak co dywizja wieksze debile co nie umieja grac a o afk nie wspomne.

Riot mysli ze jak dobierze mi slabych graczy to ja ich wykeruje? Tak czasem zdarza mi sie wykerowac gre ale nie zawsze ci slabi gracze powinni gnic w przeznaczonej dla nich dywizji czyli bronz i silver V  IV a nie znajdywac sie w goldzie.

Co mam zrobic zeby nie grac z debilami moj nick w lolu to proroKC a duo nie gram bo nie mam z kim czasem z takim jednym znajomym moge zagrac on jest w silverze i ogarnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...