Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Ekipy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autor nie potrafi dokładnie powiedzieć czego oczekuje, kogo szuka ogólnie nie idzie się z nim dogadać. Kawałek rozmowy z Gadu-Gadu. 

<---MasteR--->
game mastera.
sory
technika
17:22
Ja
Tylko i wyłącznie do gry ? Czym Ty się zajmujesz?
Co oferujesz?
17:22
<---MasteR--->
nwm.!
gosciu.

Nie warto nawet pisać. 

Opublikowano

1) kogo szukasz?  Szukam Kogos kto pomoze mi postawic serwer metin2 medium
4) hamachi czy dedyk?   Hamachi

Napiszcie na GG to wyjasnie bo tu mi sie nie chce pisac

Opublikowano

Czyli szukasz kogoś kto odwali całą robotę dla Ciebie. Nie polecam, ogłoszenie marne i nie warto nawet z tym panem sądząc po temacie zaczynać współpracy.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

On szuka technika.

Lecz jak pisałem z nim, to szczerze, ma sporo pytań.

Niestety nie byłem w stanie udzielić mu pomocy.

Lecz powodzenia w szukaniu...

837341413742376668518.png

Opublikowano

Tak trudno poszukać poradników w Internecie jakże banalnych? Postawienie serwera na Hamachi jest rzeczą troszkę trudniejszą od napisania tego tematu.. Wątpię abyś kogoś znalazł do pomocy na serwer Hamachi.

Opublikowano

Tak trudno poszukać poradników w Internecie jakże banalnych? Postawienie serwera na Hamachi jest rzeczą troszkę trudniejszą od napisania tego tematu.. Wątpię abyś kogoś znalazł do pomocy na serwer Hamachi.

potwierdzam. w tych czasach mało kto się bawi w serwery hamachi. takie czasy nastały... postawienie serwera na hamachi trudniejsze od napisania tematu? no nie wiem czy tak trudno jest odpalić pliki w VirtualBox'ie i je w nim odpalić, a później tylko edytować rooty i serwerimfo pod swoje IP.

no, może konfiguracja sprawić trochę problemów dla nowicjusza, ale jak koleżanka zauważyła, poszukać poradników w internecie nie jest trudno. jest kilkadziesiąt takich poradników na MPC i kilkaset a YT. nie wspominając o innych forach etc.

wystarczy chcieć.

pozdrawiam.

Opublikowano

Sluchaj jak w virtualbox daje start to mi taki blad wywala i nie wiem czemu:   7515814091407241240011.jpg

wyłącz i włącz komputer, a jak to nie pomoże to pobierz inną wersję VirtualBox'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...