Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Dmg

Tereh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podobno sa postacie które z full buildem bija po 1400+ z krytykiem wiec jesli to mozliwe to prosze o nazwe tej postaci i build jesli wgl taka postac jest bo widzialem pod wieloma tematami ze np jak ta postac wykoxisz to po 1400 bije z krytem

Opublikowano

Loki jak masz dmg+ bufy powinneś walnoć minionowi 1500

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

@Toxic325325

Z czego on tak bije, bo ja zagrałem pierwszą grę nim i była tragedia?W early coś grałem, ale w late(a wychodzi na to, że mówisz o late) to padaka. q.q

@RevsPL

No w sumie..ale z tego chyba nie można mieć crita..czy można?

Opublikowano

@Toxic325325

Z czego on tak bije, bo ja zagrałem pierwszą grę nim i była tragedia?W early coś grałem, ale w late(a wychodzi na to, że mówisz o late) to padaka. q.q

z 1 ma duże dmg i livesteal

Szukam pracy­

Opublikowano

@Toxic325325

Tak chodzi mi o late game, musisz go robić pod dmg i pod kryta oraz oczywiście jeden itemek na lifesteal. On bije tyle z 1 czyli z tej kosy. Lecz gdy ma full builda oraz reda to potrafi sieknąć kryta po 1300. Gra jest nim dość prosta lecz jak się ma noob team to nie dasz rady nic ugrać. Ostanio miałem 4 razy pod rząd noob team który miał 0 teamwork'a i 2 z nich (jakimś cudem) wygrałem.

Opublikowano

Artemis też ma dobrego DMG, ja przy buildzie z atack speed biłem po 800-1000 (80% szans na kryta) + bardzo dobra szybkość i wtedy jest kosa przykładowo na arenie. Bo po 4/5 ciosach tank przy full build na def leży.

Opublikowano

passive artemizy został znerfiony ale i tak można dużo siekać 

Działanie: Buff,
Działa na: Siebie
Zwiększenie szansy na krytyczne uderzenie: 5%
Czas trwania: 4s,
Maksymalna ilość stacków: 3

Szukam pracy­

Opublikowano

Witam

Podobno sa postacie które z full buildem bija po 1400+ z krytykiem wiec jesli to mozliwe to prosze o nazwe tej postaci i build jesli wgl taka postac jest bo widzialem pod wieloma tematami ze np jak ta postac wykoxisz to po 1400 bije z krytem

Każdy Hunter może tyle brać. 

Jeśli chcesz kogoś z lepszych hunterów to Artemis, Apollo i Rama.

Ew. Mercury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...