Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Open League Of Legends Tournaments

robin324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim jako że troszkę jest tych turniejów w lol'a i dużo osób chciałoby coś wygrać itd. dlatego poszperałem trochę w necie i znalazłem nową grupę która chce zorganizować turniej na terenie woj. Łódzkiego ;] jeżeli jesteście chętni do udziału to zapraszam serdecznie na faceboka organizatorów osobiście nie jestem organizatorem pomagam tylko w rozpowszechnieniu turnieju ponoć nagrody mają być porządne a nie typu rp (jakieś nagrody rzeczowe)

Każdy chętny będzie się mógł zapisać już od 1 września turniej ma być ponoć w październiku więc można już trenować i szukać teamów 5vs5 lub teamów 3vs3

Po więcej info zapraszam tutaj > https://www.facebook.com/OpenLOLT <
GL & HF

Opublikowano

Wydaje mi się, że to fejk ;/ Za mało lajków... Taki turniej musiałby promować jakiś youtuber/streamer...

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo fanpage działa i tam jak na razie są umieszczane informacje na temat turnieju jak wyżej wspomniałem 1 września ma być opublikowana strona w celu sprawdzenia jak funkcjonuje system zgłoszeń teamów przed chwilą dostałem informację również ale jest to nie oficjalna wersja (nie potwierdzona przez organizatorów) że istnieje możliwość podzielenia turnieju 5vs5 na turniej dla league bronze/silver/gold/platyna i platyna/diamond/challenger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...