Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Placementy - Co i jak?

AveJerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AvE,

Ogólnie wiem co i jak tylko mam jedno zasadnicze pytanie.

Chodzi o to jak lepiej grać Placementy?

Solo, Duo z kimś kto także wbija Placementy czy np. z Goldem?

Jak jest bardziej korzystnie wbijając dywizje wyższą?

Nie chodzi tutaj o skill bo wbije z 8-7/10 tylko o to za pomocą które z "wariantów" wbije wyżej?

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Najpierw rozegraj te 10 placementów soloq, a potem duoq lub soloq, lecz bardziej opłacalne na początku jest duo, większa szansa na wygraną. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Placementy graj Duo. Jest większe prawdopodobieństwo, że wygrasz. Idźcie duo bot lub ty mida, a on jungle i niech Cię babysituje. ;)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Taaa...tylko chodzi o to czy jak pójde z kimś Duo i wygram 8-7/10 to czy nie żniży mi dywizji i uznajmy zamiast G V dostane S III

Opublikowano

Jeśli ona ma np. golda, to da Ci golda, a jeśli twój kolega to bronz, to zniży Ci dywizję. ;) Jak chcesz grać Solo, to musisz wbić 10/10, żeby Cię dało do golda V.

647041416238306889721.png

Opublikowano

@szelkoffy

Bzdura, że 10/10 to Gold V od tego zacznijmy ;)

10/10 to by było koło Gold II

Wszystko zależy od tego, jakich ludzi do placementów Ci przydzieli i jakie będą mieli dywizje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wszystko zależy od tego, jakich ludzi do placementów Ci przydzieli i jakie będą mieli dywizje. 

Jak zrobi 10-10 to najnizsza dywizja jaka mu przydzieli to gold 3, 4 jest niemozliwa gold 2-3.

Z goldem nie jak masz juz 7 wygranych 0 przegranych to Ci przydziela platyny, wiec z goldem odpada, graj samemu. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Ja za 8/10 miałem plat 1

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

@szelkoffy

Pomyślmy...

Nervarien i Diss mieli 8-7/10 i co? Gold III/IV a więc kolego tak...pouczam Cię gdyż troszkę zmieniło się od S3 bo wtedy też wiem, że 10/10 to był Gold V lub Silver I...w zależności od MMR

Opublikowano

@szelkoffy

Pomyślmy...

Nervarien i Diss mieli 8-7/10 i co? Gold III/IV a więc kolego tak...pouczam Cię gdyż troszkę zmieniło się od S3 bo wtedy też wiem, że 10/10 to był Gold V lub Silver I...w zależności od MMR

Nervarien miał 9/10 a zwis, to wgl. kontakty z rito ma ;---; Jeśli wygrasz np. pierwsze 7, to masz już większe MMR, więc następny 8/9, zagra  z wyższą dywizją. Proste i logiczne. = dostanei większą dywizje

647041416238306889721.png

Opublikowano

Nervarien miał 9/10 a zwis, to wgl. kontakty z rito ma ;---; Jeśli wygrasz np. pierwsze 7, to masz już większe MMR, więc następny 8/9, zagra  z wyższą dywizją. Proste i logiczne. = dostanei większą dywizje

No wiec napisal ze jak zrobi 10/10 to dostanie wieksza dywizje. Uzywasz mozgu? 

4zzt3n.png

Opublikowano

po 10/0 może wywalić cię do PLAT V 

polecam grać duo większa szansa na wygraną 1 mniej raka 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...