Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1v1 jaki czołg

misiun122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim klanie jest organizowany konkurs 1v1 na 8 tierach tylko HT i medy bez AMX 50 100 i KV-5 ,więc mam pytanie jaki czołg jest najlepszy ??? 

zastanawiam się nad T32 i Is-3  na T32 mam 3 perkową załogę a na is-3 2 proszę o małą pomoc .

Opublikowano

T32 jak się przyklei do is-3 to na 100% wygra ten 1. Ja bym wybrał właśnie ten czołg, ponieważ jest najlepszy do pvp. Musisz tylko uważać na garnek na wieży i kątować pancerz.

Opublikowano

Lakevile i tylko w mieście . 

i od razu po proszę o taktykę  na lakevile xD 1v1 ;p jeśli macie pomysły . 

Opublikowano

Lakevile i tylko w mieście . 

i od razu po proszę o taktykę  na lakevile xD 1v1 ;p jeśli macie pomysły . 

Hulldown przy kościele i kątowanie się przy domkach. Najlepiej potrenuj ze znajomymi z klanu.

Opublikowano

Hulldown przy kościele i kątowanie się przy domkach. Najlepiej potrenuj ze znajomymi z klanu.

Hulldown ? pls

Gram sporo czasu esl, nigdy nikt nie próbował robić tam hulldowna, zresztą zanim dojedzie wyznaczoną trasą taki t32 to is3 już będzie koło niego.

Większość osób po prostu gra campe gdzieś przed wjazdem jakimś.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Hulldown ? pls

Gram sporo czasu esl, nigdy nikt nie próbował robić tam hulldowna, zresztą zanim dojedzie wyznaczoną trasą taki t32 to is3 już będzie koło niego.

Większość osób po prostu gra campe gdzieś przed wjazdem jakimś.

Jeśli cap jest z góry to wystarczy stanąć przy nasypie na górnej trasie i czekać na przeciwnika, a jeśli dolny to wjechać w domki po lewej stronie. ;) 

Opublikowano

IS-6 - T32 go zniszczy. Przyklej się do niego, pancerza kadłuba nie przebije, a we właz nie ma jak trafić. Wieży tym bardziej nie przebije.

KV-4 - weź is-3, sidescrap i strzelaj we właz.

IS-3 - też wziąłbym is-3, ale musisz dużo w ruchu być, bo trafi we właz.

Opublikowano

IS-6 - T32 go zniszczy. Przyklej się do niego, pancerza kadłuba nie przebije, a we właz nie ma jak trafić. Wieży tym bardziej nie przebije.

KV-4 - weź is-3, sidescrap i strzelaj we właz.

IS-3 - też wziąłbym is-3, ale musisz dużo w ruchu być, bo trafi we właz.

Is6 normalnie przebija t32, biję się haczyki pod wieżą :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Is6 normalnie przebija t32, biję się haczyki pod wieżą :)

Strzelałem tam na goldzie, po przyklejeniu się i zablokowaniu w żaden punkt nie wchodziło ;/

Opublikowano

No to T32 ;)

A jak jesteś ogarnięty to is3 ^^

A ogar nie zrobi więcej T32, niż isem 3?

Opublikowano

is3 bardziej uniwersalny. Na miejskich mapach sides crap tyłem i jedynie jak cię może przebić to w górę wieży.

Opublikowano

IS-3 nie jest bardziej uniwersalny.

T32 również możesz zrobić sidescrapa, lepszy hulldown, jesteś żwawszy i masz większe szanse na przebicie, bo T32 przebija ISa-3 na luziku, a IS-3 z T32 może mieć problemy.

Opublikowano

IS-3 nie jest bardziej uniwersalny.

T32 również możesz zrobić sidescrapa, lepszy hulldown, jesteś żwawszy i masz większe szanse na przebicie, bo T32 przebija ISa-3 na luziku, a IS-3 z T32 może mieć problemy.

Jakie problemy ? Ty chyba w inną grę grasz, jak 260+ peny Ci nie starczy, by przebić t32 w kadłub to powodzenia

UggNk9.gif

Opublikowano

najlepsza jest 110, koniec tematu

Jakie problemy ? Ty chyba w inną grę grasz, jak 260+ peny Ci nie starczy, by przebić t32 w kadłub to powodzenia

jeśli t32 przyklei się do is3, is'owi będzie ciężko przebić t32, z tego co grałem 1v1 1/3 pestki im wchodzi, ale ogólnie ja t32 "gwałciłem" isy

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

jeśli t32 przyklei się do is3, is'owi będzie ciężko przebić t32, z tego co grałem 1v1 1/3 pestki im wchodzi, ale ogólnie ja t32 "gwałciłem" isy

110 ma weakspoty na wieży, dużą dolną płytę i dobre działko. T32 jest lepsze, z resztą w PvP wygrałem is-3 vs 110 z Tobą ;p

Opublikowano

Tak, szczególnie gdy do niej się przyklejam i nic nie jest w stanie mi zrobić, a ja klepie ją w boczki :) Oczywiście gdy gram is3

Jeżeli się przyklei, to na 1 stronie masz ss gdzie przebijać, is6 daje radę na t32 ;)

Mogę Ci wysłać link do powtórki 3 vs 3, gdzie zostałem sam na 110 ;)

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...