Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile by kosztowało zlecenie napisania animacji walki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wam. Mam pytanko. Z ile by kosztowalo zlecenie napisania animacji walki. Obecnie walka jest torowa jak w gladiatus.pl. Gra napisana w php,html. Chodzi mi o to aby po kliknieciu atakuj nie pokazywal sie gotowy wynik tylko najpierw odbyla sie walka . Na zasadziegracz klika atakuj - zadaje jakies tam obrazenia , i oddaje mu potworek. Normalny atak to postac przesowalaby sie do potwora i zadawala cios mieczem.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

To raczej już bardziej rola grafików którzy coś takiego robią w Flashu ;) Cena jest już zależna od ilości pracy i innych czynników... 

Opublikowano

Bolek a znasz moze takie osoby? Nie chodzi mi o jakies super animacje. Tylko np kilka grafik ktore sa wyswietlane w odpowiednim momencie na ekranie. Typu 1 obrazek-postac 2/10 obrazek- roch postaci w srone przeciwnika 11-15 wykonanie ataku.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Znam nawet bardzo dobrze ;) Ale w tej chwili średnio z moim czasem, bo sam tworzę teraz silnik forum i serwis... 

Napisz mi na PW o co chodzi itd. 

Najwyżej weź kogoś z MGT tam ktoś powinien czymś się takim zajmować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...