Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Navikatem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankooo ; )

Słuchajcie postawiłem sobie serw mt2 na hamachi no i mam  problem z navikatem gdyż, nie mogę zrobić new konta np dla kumpla ;/ Nie wiem czemu ale jak chcę zrobić new konto i naciskam ten + aby zrobić new linijkę
no i gdy coś w niej napiszę i chcę to zatwierdzić to wyskakuje mi taki błąd " 1364 - field last_play doesn't have a default value " i o ; ( i nie wiem co mam z tym zrobić ;(
Szukałem na yt ale nic nie ma ;/
No i z pytaniem i prośba do was xD Czy wie ktoś co to za błąd i czy wie jak to naprawić :) Jeśli tak to proszę was HELP ME xD:) z GÓRY WIELKIE DZIĘKI :)

Opublikowano

Jakie to pliki?

Spróbuj dopisać zapytania do mysql poprzez zaznaczenie tabeli account i cltr+q, potem wklejasz i naciskasz run. 

ALTER TABLE `account`
MODIFY COLUMN `last_play` datetime NULL AFTER `money_drop_rate_expire`,
MODIFY COLUMN `web_ip` varchar(15) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_admin`,
MODIFY COLUMN `web_confirm` varchar(32) CHARACTER SET ascii COLLATE ascii_general_ci NULL AFTER `web_ip`;

4897574088.png

Opublikowano

Pliki By Terenzo ;)

Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ale chyba dobrze bo juz nic nie wyskakuje :) Dzieki wielkie ziomek :))

I jeszcze male ptanko zna ktos komendy na kostiumy i new fryzury ? :) i na pety ? jak tak to bede bardzo wdzieczny :)

Opublikowano

Wszystkie kostiumy, fryzury, pety i inne itemy masz w tabeli player>item_proto. Szukasz tam id fryzury/peta czy czego tam chcesz i w grze wpisujesz /i id :)

4897574088.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...