Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanał na Youtube

MasterOfKs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do oglądania filmików. Jeśli spodobał się filmik nie zapomnij zostawić łapki w górę. 

Jest więcej filmików, ale nie są godne uwagi. Proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy kanał. 

Miłego oglądania :D

Opublikowano
Zapraszam na gamplay Alwayswannafly vs Ferrari_430 Tinker. Przepraszam za język w grze(Polski miał być Angielski) brat mi zmienił, a zorientowałem się pod koniec :( 

Jeśli wam się spodobał filmik nie zapomnijcie zostawić łapki w górę.

Miłego oglądania.

Legenda
Opublikowano

Ładnie, liki i suba już masz i życzę powodzenia. Może będzie z Ciebie drugi Marcin w200me

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano
Zapraszam do oglądnięcia gameplaya EternaLEnVy Tinker. Jeśli wam się spodobał filmik nie zapomnijcie zostawić łapki w górę, a jak chcecie więcej to za subskrybujcie kanał.

Napiszcie jakie przejście wam się najbardziej podoba, albo czy w jednym filmie było więcej rodzai przejść czy tylko jedno.

Opublikowano

poczytaj o efektach przechodzenia bo te sa wiejskie, zmien jezyk na ngielski

Czemu jezyk na Angielski? Mysle ze to nie robi az tak wielkiej roznicy ...

61093c6efb.png

Opublikowano
Zapraszam do obejrzenia gameplaya Funn1k plays Storm Spirit.

Jeśli filmik wam się spodobał nie zapomnijcie zostawić łapki w górę, a jak chcecie więcej to subskrybujcie kanał. Napiszcie czy filmik się spodobał.

Miłego oglądania :)

Opublikowano
Zapraszam do oglądania gamplaya. 

Jak wam się spodobał filmik nie zapomnijcie zostawić łapki w górę, a jeśli chcecie więcej to za subskrybujcie kanał.

Legenda
Opublikowano

Drugą wersję widziałem u DHTV, ale u Ciebie więcej materiału i lepiej to się ogląda.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano
Zapraszam do oglądania gamplaya. 

Jak wam się spodobał filmik nie zapomnijcie zostawić łapki w górę, a jeśli chcecie więcej to za subskrybujcie kanał.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...