Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas na rankedy

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie mam 30 lv i niedługo mam zamiar zacząć grać rankedy 

i tu mam pytanie

jest 10 placmentów jest jakieś ograniczenie czasowe do zagrania tych meczy??

grał bym około 2/3 rankedy dziennie 

Opublikowano

Jeśli sezon się skończy to od nowa będzie trzeba grać 10 placementów ale teraz nie ma. Możesz 10 zagrać już teraz albo po jednym dziennie od Ciebie zależy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie ma żadnego ograniczenia , ale ja bym Ci radził zagrać teraz przed końcem sezonu , jeżeli wbijesz Golda dostajesz skórkę,ikonkę,ramkę oraz ramkę w grze.

Jeżeli wbijesz chociaż ten silver, to też nie jest tak źle jednak nie dostaniesz skórki.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Nie ma ograniczenia, możesz zagrać jeden, potem za tydzień drugi itd. Tylko musisz skończyć przed końcem sezonu w listopadzie.

Opublikowano

Tak. Masz czas do listopada - wtedy kończy się sezon 4. Jak nie zagrasz wszystkich 10, to będziesz musiał od nowa.  :D

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Nie ma żadnego ograniczenia , ale ja bym Ci radził zagrać teraz przed końcem sezonu , jeżeli wbijesz Golda dostajesz skórkę,ikonkę,ramkę oraz ramkę w grze.

Jeżeli wbijesz chociaż ten silver, to też nie jest tak źle jednak nie dostaniesz skórki.

Kiedy koniec sezonu bo własnie mam zamiar wbić tego golda; D

Opublikowano

Żadnego ograniczenia nie ma. Ale polecam Ci grać po północy, wtedy najmniej gimbów :) To bardzo ważne mecze więc sie postaraj.

Panie, to nie ma znaczenia xD

Grałem od 23 do 5 rana. Ofc. Połowa meczu przej*bana cuz of ME MID PRO YASUO, ME TOP PRO MALPH 0 LOSE. Jak trolle są tak trolle ciągle będą w tej grze. Nie jest tu ważna pora. Gimby/trolle są zawsze, wszędzie o każdej porze dnia.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Radziłbym zagrać jak najszybciej, bo jak da Cię do silvera to żebyś miał czas na wbicie golda, bo jak to zrobisz pod koniec sezonu to ciężko będziesz miał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...